TheCreator

Timișoreana prezintă: Layeru-i Ler

Fie iarna cea mai grea, respectam traditia.

Inscrieri
11 Nov - 22 Nov
Categoria
DESIGN
Voturi
11 Nov - 24 Nov
Anunt castigatori
26 Nov
110 / 155 [cele mai recente]
110 / 155 [cele mai recente]

Lucrare creata de Dinu Catalin Ion

Hello,

In randurile de mai jos am sa explic cum am ajuns la aceasta compozitie. Nu am studii facute in acest domeniu asa ca ma voi rezuma la a explica ideea din spatele compozitiei.

In primul rand am incercat sa identific linia vizuala pe care merge Timisoreana. Asadar am aruncat un ochi peste alte materiale specifice Timisioreana si am identificat in nenumarate randuri elemente vintage care te trimit cu gandul la traditie.

Deoarece nu am indemanare pe ilustratii, am ales o imagine care sa cuprinda elemente vintage (biciclete, cladiri) si care sa ma ajute sa subliniez mesajul principal "Fie iarna cat de grea, respectam traditia.".

Am ales sa transform imaginea in tonuri mai calde in partea cu sigla Timisoreana si sa folosesc tonuri mai reci pe partea opusa pentru profunzime de camp si sublinierea mesajului principal.

Mesajul text principal (Fie iarna cat de grea, noi pastram traditia) este simplu, citet, usor de inteles si subliniaza linia tradionala a marcii Timisoreana.

Personajul din fotografie se indreapta dintr-o zona cu tonuri reci (Fie iarna cat de grea) catre o zona cu tonuri calde (Respectam traditia), zona in care se gaseste sigla Timisoreana. Acesta se indreapta in directia biciletei situata in vecinatatea siglei Timisoreana si te trimite cu gandul ca acest personaj continua povestea (Povestea merge mai departe).

Mesajul text secundar (Iarna aceasta, esti alaturi de cei dragi) vine in completarea personajului principal care se indreapta catre o bicicleta pentru a merge sa vada persoanele dragi.

Compozitia te trimite cu gandul la o iarna grea din punct de vedere al zapezii ...ninge des cu fulgi mari si pufosi care se astern repede peste tot in jurul tau. Este o iarna grea dar calda pentru ca doar in iernile calde ninge cu fulgi mari.

The end.

Voturi: 27