TheCreator

Contact

>> Pentru participantii in cadrul competitiilor TheCreator

Inainte de a ne scrie, te rugam sa verifici daca subiectul are deja raspuns in lista FAQ

 

Creatie

1. In ce masura se pot folosi elemente de branding, logouri sau marci pentru care nu detin drepturi de autor?

Este interzisa trimiterea lucrarilor pentru care participantii la competitie nu detin drepturi de autor – pentru lucrarea in ansamblu sau pentru parti din lucrare. Astfel, este obligatoriu ca fiecare participant sa garanteze ca in momentul trimiterii lucrarii:

  • detine in mod legal prerogativa de a dispune de drepturile de autor pentru grafica, adaptarea lucrarii, precum si de drepturile conexe dreptului de autor asupra lucrarii, respectiv drepturile pentru interpretare sau executare si pentru inregistrarile audiovizuale;

  • lucrarea nu incalca drepturile unor terti ori prevederile legislatiei in vigoare (inclusiv si in special Legea nr. 8/1996), fiind pe deplin stabilit ca fiecare participant va fi singur si exclusiv raspunzator pentru astfel de incalcari;

  • a obtinut acordul titularilor drepturilor de autor si a drepturilor conexe pentru a folosi in lucrarea trimisa anumite reproduceri, fragmente etc. apartinand unor opere preexistente.

2. Se poate utiliza muzica pentru care nu am drept de autor sau folosinta?

Da, muzica poate fi folosita, dar nu mai mult de 30 de secunde din fiecare melodie utilizata.

3. Este necesar ca lucrarea pe care o inscriu sa fie facuta special pentru aceasta competitie?

Da, se pot inscrie doar lucrari executate special pentru competitiile The Creator, iar din momentul inscrierii drepturile de utilizare ale creatiei sunt detinute si de catre Partenerul Competitiei si/sau Organizatorul ei.

 

 

Probleme tehnice

4. Ce fac daca am probleme cu upload-ul unei lucrari?

Trimite un e-mail la TheCreator@IQads.ro cu lucrarea pe care doresti sa o incarci, numele lucrarii, numele autorilor si user-ul IQads cu care urma sa se faca inscrierea. E-mail-ul trebuie trimis pana la ora de inchidere a inscrierilor.

5. In cat timp se face validarea inscrierii?

Din momentul in care ai incarcat creatia, validarea dureaza in medie 3 zile lucratoare. Daca lucrarea nu este validata inseamna ca nu a respectat brief-ul sau regulamentul de concurs.

6. De ce nu mi se uploadeaza lucrarea?

In general, probleme de upload sunt cauzate de depasirea dimensiunii maxim admise sau de formatul lucrarii, care nu se incadreaza intre cele acceptate.

7. De ce nu imi apar mai putine voturi decat ar trebui sa apara?

Exista 3 posibilitati pentru care voturile nu apar pe platforma TheCreator:

  • Daca exista dovezi ca voturile au fost fraudate, acestea vor fi sterse de catre echipa TheCreator;
  • Daca persoana care a votat si-a sters contul IQads sau cel de Facebook, votul respectiv va fi sters;
  • Daca platforma nu a actualizat in timp real numaratoarea voturilor, acestea vor aparea la prima renumarare a lor.

 

 

Frauda

8. Ce fac daca suspectez ca un concurent fraudeaza sistemul de votare sau incalca parti din regulament?

In acest caz este necesar sa trimiti un e-mail la TheCreator@IQads.ro in care sa explici natura fraudei sesizate si sa incluzi si eventuale dovezi ale neregulii. Mai departe, problema va fi investigata de catre organizatori.

 

 

Alte intrebari

9. Cum vor fi contactati participantii?

Daca inscrierea se face prin intermediul unui cont de Facebook, participantii vor fi contactati prin adresa de e-mail asociata acestui cont. Daca inscrierea se face prin intermediul unui cont IQads, vor fi folosite fie adresa de e-mail, fie numarul de telefon asociate contului. De aceea este important ca datele de contact ale contului sa fie actualizate si corecte.

10. In cat timp se poate intra in posesia premiului?

Exista un termen de 90 de zile in care premiul va intra in posesia castigatorului, pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire. Echipa TheCreator va contacta castigatorii, stabilindu-se detaliile necesare pentru predarea acestuia.

 

Contact general:
TheCreator@IQads.ro  

 

>> Pentru reprezentantii brandurilor/agentiilor

TheCreator - Competitie creativa de User Generated Content / IQads
Proiecte de UGC prin care brandul da un brief comunitatii creative IQads: profesionistii din industrii creative, studenti sau aspiranti, obtinand sute de rezolvari creative, mii de interactiuni si sute de mii reach.
Prin platforma TheCreator am generat brand engagement in peste 20 de competitii creative de: design, scurtmetraje, benzi desenate, spoof-uri etc >> prezentarea detaliata a serviciului

Extra info: Servicii@IQads.ro