TheCreator

Grand Spoof by Ardealul: Pate-ul Ardealul da gust reclamelor romanesti

Brieful competitiei

Inscrieri
24 Jul - 07 Sep
Categoria
VIDEO
Voturi
24 Jul - 21 Sep
Anunt castigatori
24 Sep

Pentru inscriere, descarca: Brieful | Regulamentul | Cartonul de final obligatoriu: 1920x1080 sau 1280x720

Te-ai saturat de cliseele din reclame? Te-ai saturat de familia fericita care-si asteapta mama sa puna mancarea pe masa? Te-ai saturat de detergentul care-si are mereu un loc de cinste in posetele doamnelor? Te-ai saturat de berea din cel mai de calitate hamei? Acum tu ai ocazia sa dai gust oricarei reclame vazute de tine: romaneasca sau internationala, de pe TV sau online, veche sau noua.

Ce asteptam de la tine?
Realizeaza un ad video original, haios si cu Fainosag, intr-o parodie de maxim 90 de secunde care sa rada cu sau de:
- o categorie de reclame aleasa de tine, vechi sau noi (ex: reclame cu pisici),
- reclamele la o categorie de produse sau servicii (ex: reclame pentru produse bancare),
- o categorie de reclame ale unui brand (ex: reclamele cu Dorel),
- o reclama anume a unui brand international,
renuntand la clisee si dandu-i gust asa cum stii tu, alaturi de Ardealul.

Importat: Acum ca avem atentia ta, iti sugeram ca spoof-urile sa rada de / cu o categorie de clisee / de produse / de servicii si nu de un spot al unui brand romanesc anume.

O sa te invitam sa citesti cu atentie brieful pentru inspiratie pentru a intelege perfect cum o poti valorifica. Nu uita insa ca cei doi ardeleni emblematici pentru spot-urile Ardealul trebuie sa fie prezenti in spoof-urile tale intr-un mod vizibil, asa cum te ajuta imaginatia sa-i portretizezi. Ii poti cunoaste aici si aici.

Nu uita si ca trebuie sa incluzi cartonul final, cu branding Ardealul, timp de 3 secunde, in format 1920x1080 sau 1280x720.

Spor la spoof-uri cu gust!

Daca incep deja sa-ti vina idei, poti inscrie oricate spoof-uri in competitie, pana pe 7 septembrie, ora 23:59. Fiecare spoof trebuie inscris separat, precizand in descrierea lucrarii numele spoturilor, brandurilor sau categoriilor carora tu si Ardealul le dati gust.

Deadline-uri
Inscrieri: 24 iulie – 7 septembrie. Sunteti invitati sa creati si sa inscrieti spoofuri originale, care respecta brieful competitiei. Filmele finaliste vor fi publicate pe masura ce sunt admise in competitie, daca respecta cerintele precizate.

Votarea spoofurilor: 24 iulie – 21 septembrie. Lucrarile admise vor fi votate de publicul larg si de juriul profesionistilor.

Prezentarea publica: 24 septembrie, in joia ADfel. Cele mai bune spoofuri inscrise in competitie vor fi prezentate in cadrul evenimentului de publicitate neconventionala ADfel.

Pentru inscriere, descarca: Brieful | Regulamentul | Cartonul de final obligatoriu: 1920x1080 sau 1280x720