TheCreator

123RF: Meseriasii sunt pe 123RF

Regulamentul competitiei

Inscrieri
05 Aug - 30 Sep
Categoria
DESIGN
Voturi
05 Aug - 15 Oct
Anunt castigatori
20 Oct

Pentru înscriere, descarcă: Brieful | Regulamentul | Foloseşte obligatoriu template-ul de înscriere în competiţie

Când te ia valul creaţiei, nu uita de câteva lucruri:

- creaţia ta trebuie să respecte tema "Opriți distrugerea pădurilor"
- fiecare lucrare trebuie să fie sub forma unui fișier imagine
- formatele acceptate pentru înscrierea lucrărilor sunt JPEG, JPG sau PNG, în limita a 100 MB
- trebuie să combini 5 imagini diferite, luate exclusiv de pe 123RF, din categorii diferite (ex: Fashion, Tree, Sensual, etc)
- nu uita că trebuie să foloseşti template-ul de înscriere în competiţie pentru creaţia ta finală. Vizualul trebuie să respecte dimensiunile template-ului de înscriere
- vizualul propus de tine nu trebuie să conţină text
- la înscriere, pe lângă lucrare, trebuie să completezi în câmpul de descriere a lucrării cu codurile imaginilor folosite
- nu folosi designuri identice și/sau similare cu cele prezentate în campania de promovare a competiției. Nici idei ale altor participanţi. Fereşte-te de clişee.

Cum iei cele 5 imagini de pe 123RF:

Pentru a-ţi face cont şi pentru a putea descărca gratuit din 123RF imaginile necesare creaţiei tale >> Click aici pentru a obține codul de acces pentru a downloada gratuit imaginile necesare

O să apară un pop-up unde îţi va fi afişat un cod (serial number şi un activation PIN), pe care o să te rugăm să le introduci atunci aici, atunci când îţi faci cont aici pe 123RF. Vei primi automat în cont cele 10 credite cu ajutorul cărora vei putea descărca gratuit 5 imagini (dimensiunea M) pentru creaţia ta.

 

Dacă, în urma unor semnalări oficiale, trimise pe adresa romania@123rf.comse demonstrează că o lucrare nu este originală, încalca legislația în vigoare sau cerințele impuse de regulament, putem lua decizia de a elimina din competiție lucrarea respectivă. 

De asemenea, dacă depistam o încercare de a crea sau de a folosi conturi false pentru vot, conturile respective vor fi anulate și voturile efectuate de pe ele retrase, pentru lucrarea/lucrările în cauză.

Orice încălcare a cerințelor tehnice și de design obligatorii de mai sus poate duce la respingerea lucrării.

 

Cam atât de la noi. Avem încredere în meseriarul din tine.

Pentru înscriere, descarcă: Brieful | Regulamentul | Foloseşte obligatoriu template-ul de înscriere în competiţie