TheCreator

DERO e al tău!

Regulamentul competitiei

Inscrieri
07 Jun - 07 Jul
Categoria
DESIGN
Voturi
07 Jun - 16 Jul
Anunt castigatori
17 Jul

Pentru înscriere, descarcă: Regulamentul oficial | Brieful oficial | Template de înscriere | Simulare 1 | Simulare 2

Fiecare lucrare trebuie înscrisă separat, sub forma unui fişier imagine realizat pe baza template-ului de înscriere şi a datelor de identificare a lucrării. La upload-ul fiecărei lucrări în platformă, autorul/autorii trebuie să precizeze titlul designului şi numele autorului sau autorilor, atat în template-ul de înscriere, cât şi în câmpurile marcate în formularul de înscriere.

Formatele acceptate pentru înscrierea lucrărilor sunt JPEG, JPG, GIF sau PNG, în limita a 100 MB.

Designul realizat nu trebuie să modifice în niciun fel forma originală a ambalajului. Aşadar, designul creat pe suprafaţa ambalajului trebuie să se folosească de forma sa actuală şi nu trebuie să conţină niciun fel de elemente modificate sau adăugate pe ambalaj.

Pot fi înscrise creaţii care includ şi alte elemente vizuale, pe lângă cele incluse în designul aplicat pe ambalaj, dar acestea nu trebuie să folosească respectivele elemente astfel încât să inducă ideea că sunt parte integranta din ambalaj, şi nu trebuie să le simuleze aplicate pe acesta, ci ca parte din backgroundul / foregroundul înscrierii.

Nu folosi imagini și mesaje deja create sau idei ale altora. Nici simboluri sau elemente vizuale ale altor mărci. Nu lua idei de-a gata de pe net, din opere de artă, filme sau cărți.

Ferește-te de clișee. Prospețimea din inima României curate este ceea ce căutăm.

Nu modifica în niciun fel elementele din headerul și footerul lucrării. Nu debloca layer-ele pe care le vei găsi blocate în template-ul din kitul de înscriere: acele elemente grafice trebuie păstrate în poziția lor actuală, din rațiuni de branding.

Ne rezervăm dreptul să eliminăm din concurs lucrările care se dovedesc ilegale, imorale, rasiste și/sau plagiate după alte creații, chiar și după admiterea inițială în competiție, în urma unor sesizări valide, primite în orice moment înainte de data de 17 iulie 2014. Sesizările privind lucrările care nu respectă brieful sau regulamentul pot fi trimise pe adresa de e-mail contact@IQads.ro, identificate printr-un link către creația sesizată și un link către creația originală sau cea care îndreptățește sesizarea. Organizatorul și partenerii au posibilități limitate de a verifica autenticitatea și legalitatea fiecărei lucrări înscrise.

De asemenea, orice depistare a unei încercări de a crea sau de a folosi conturi false pentru vot va fi sancționată cu anularea respectivelor conturi și retragerea voturilor efectuate de pe ele, pentru lucrarea/lucrările în cauză.

Orice încălcare a cerințelor tehnice și de design obligatorii de mai sus poate duce la respingerea lucrării.

 

Pentru înscriere, descarcă: Regulamentul oficial | Brieful oficial | Template de înscriere | Simulare 1 | Simulare 2