Roadtrippin' in Romania - NESCAFÉ 3in1 Experiences din: VIDEO

Inscrieri: 24.08 05.11 Voturi: 24.08 18.11 Anunt castigatori: 20.11.2015
16 / 18 [cele mai recente]
Embed:
16 / 18 [cele mai recente]
de Iulia Romana Pop

Situația arăta cam așa: eram obosiți, după un an greu pentru toți, nu prea aveam bani și ne storceam creierii să găsim ce să facem vara asta ca oricât de mult iubeam Clujul, ne-am săturat de el... Așa că ne-am adunat la "o cafea" să punem țara la cale. Eu, Raul (prietenul meu), Denisa (sora mea) și Septimiu (prietenul ei). După multe guri bune de cafea și planuri, ne-am hotărât să facem ceva ce n-am mai făcut-o până acum: un roadtrip în România!

Văzusem deja țări precum Spania, Suedia, Turcia sau Franța, dar când vine vorba de țara noastră... abia dacă știam marile obiective turistice. Așa că, am împrumutat mașina de la tata, am împachetat haine pentru toate felurile de vreme, o grămadă de pliculețe de cafea, o hartă, aparatul foto și... duși am fost! Timp de 10 zile am colindat peșteri și castele, am cucerit munți și am explorat lacuri, am râs, am rămas cu gura căscată și am adormit fericiți. A fost una dintre cele mai frumoase aventuri!

Mulțumim NESCAFE 3in1 pentru inspirație... (și tata pentru mașină)! La anul, o facem din nou!

Video: Iulia Romana Pop
Muzică: Spektrem - Shine [NCS Release] (No Copyright: http://bit.ly/1DoPpzk)

voturi: 317
Votul s-a incheiat. Pentru lucrarile inscrise la editia NESCAFÉ 3in1 Experiences s-a votat in perioada 24-08-2015 -> 18-11-2015

Da LIKE si urmareste IQads pe Facebook.

Comentarii