TheCreator

NESCAFÉ 3in1 Experiences

#keepsharing

Inscrieri
24 Aug - 05 Nov
Categoria
VIDEO
Voturi
24 Aug - 18 Nov
Anunt castigatori
20 Nov
1 / 18 [cele mai recente]
1 / 18 [cele mai recente]

Lucrare creata de Catalina Ciolan, Iulia Romana Pop, Ana-Maria Gulin

Câți dintre noi nu avem acasă o mulțime de lucruri cu care, pur și simplu, nu mai avem ce face. De la haine și la obiecte decorative la accesorii și reviste. Noi, cel puțin, avem. Și de o vreme, ne tot întrebam ce să facem cu ele... Să le vindem? Să le dăm unei mânăstiri? Să le mai păstrăm? Greu de ales.
Dar într-o duminică, după o gură bună de cafea NesCafe, mi-a venit o idee! De ce să nu le dăm pur și simplu oamenilor de pe stradă? Cine nu s-ar bucura să găsească un cadou frumos împachetat în drum spre casă? Așa că le-am zis ideea la doua dintre cele mai bune prietene și după ce ne-am entuziasmat, organizat și ne-am apucat de împachetat, ne-am întâlnit în centrul Clujului și ne-am pus pe distribuit.
Recunosc, a fost un sentiment nemaiîntâlnit, clar ne aflam în afara zonei de confort! Dar după ce lăsam cadourile și plecam de la locul faptei, ne simțeam tare bine, trâgând cu ochiul și văzând că oamenii chiar se opreau să citească ce am scris noi pe bilețel. După ce am lăsat toate cadourile, ne-am întors pe aceeași rută să vedem efectul. N-am crezut că mini-campania noastră #keepsharing va avea un succes așa rapid, dar nici cum n-am reușit să mai găsim vreun cadou lăsat în urmă.
Sperăm că inițiativa noastră dintr-o dupămasă de duminică să prindă și să începem o adevărată mișcare. Nu-i greu să faci un lucru frumos și mulțumim NesCafe că ne-ai amintit asta!

Voturi: 115