TheCreator

Nokia Lumia Design Competition

Brieful competitiei

Inscrieri
17 Jul - 21 Aug
Categoria
DESIGN
Voturi
17 Jul - 16 Sep
Anunt castigatori
17 Sep

[Ca sa te inscrii in competitie, descarca: Regulamentul complet | Brieful complet | Preview template de inscriere |  Kit de inscriere

Usor de folosit si cu un design multicolor, noul smartphone Nokia Lumia 520 este perfect ca sa devina primul tau smartphone cu care sa te lauzi prietenilor. Asa ca de ce sa nu-l castigi, gata personalizat, cu designul tau unicat? Cu multa creativitate si putina munca de convingere, poate reusesti.

Gandeste-te in cate moduri fun poti accesoriza noul smartphone Nokia Lumia 520, astfel incat sa fie si un manifest personal creativ si amuzant. Trimite-ne apoi lucrarea ta sub forma unei imagini in format JPEG, JPG sau PNG care sa ilustreze designul tau aplicat pe spatele detasabil al Nokia Lumia 520.

Iti poti inscrie creatia pana pe 21 august 2013. Daca te simti inspirat, poti inscrie mai multe creatii in cadrul competitiei. Nu uita sa citesti cu atentie brieful si regulamentul inainte. Foloseste-te de kit-ul de inscriere pentru creatiile pe care vrei sa le propui.

Jurizare: Evaluarea lucrarilor finaliste va fi facuta de catre 2 jurii, in perioada 17 iulie – 16 septembrie 2013: juriul publicului larg, 40% din media finala a fiecarei lucrari si juriul profesionistilor, 60% din media finala a fiecarei lucrari.

Pe masura ce lucrarile vor fi inscrise, exista si posibilitatea de vot. Asadar, grabeste-te sa-ti inscrii creatia. Pentru detalii asupra sistemului si a criteriilor de vot, citeste regulamentul complet.

Un smartphone convenabil si distractiv, cu muzica si navigare pe Internet. 

Pentru detalii si informatii despre noul smartphone Nokia Lumia 520 citeste mai multe pe pagina produsului.

Pentru inscriere: Descarca Regulamentul complet | Brieful complet | Preview template de inscriere | Kit de inscriere.