TheCreator

ADventura URSUS

Brieful competitiei

Inscrieri
16 Mar - 27 Apr
Categoria
YOUNG FIBRA
Voturi
16 Mar - 01 May
Anunt castigatori
06 May

[UPDATE] Castigatorii premiilor YOUNG FIBRA sunt aici.

Ce asteptam de la tine

Vrem sa-ti convoci toate fortele creative si sa pui de 3 billboard-uri succesive aflate la câte un kilometru distanță pe marginea autostrăzii care să spună povestea unei aventuri cu gașca.
Mai exact, varianta ta de poveste URSUS, despre cum prieteniile misto se leaga prin aventuri legendare traite impreuna. Ghideaza-te dupa mesajul cheie Oriunde ati merge weekendul asta, sa fie cu distractie ca-n filme, iar oamenii aflati in drum spre mare isi vor ghida distractia dupa povestea ta. Dar pune-te repede in miscare. Asteptam propunerile tale de poveste pana pe 27 aprilie.

Arata-ne drumul catre "ADventura URSUS" in 3 cadre succesive.

Livrabile:

3 billboard-uri succesive aflate la câte un kilometru distanță pe marginea autostrăzii care să spună povestea unei aventuri cu gașca.

Cele 3 vizualuri pentru OOH trebuie sa aiba legatura intre ele, sa spuna o poveste impreuna. Povestea trebuie sa faca trimitere catre film >> “Orice ai face, fa-o ca-n filme”

Ca să participi, descarcă: Brieful complet | Kit-ul de participare | Regulamentul complet

Cui te adresezi

Trebuie sa ai in minte un target simplu: tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 34 de ani, preponderent barbati, provin din hiperactivul mediu urban si au studii si venituri peste medie. Oameni care au un stil de viata modern si activ, in care gasca de prieteni si distractia alaturi de ei joaca un rol central. Nu stau prea mult prin casa serile si nici prea mult prin oras in weekend-urile de vara. Le place sa descopere locuri si lucruri noi si le place sa pozeze, posteze si povesteasca aventurile prin care trec impreuna. Pe scurt, sunt oameni al caror motto este Prieteniile misto se leaga prin aventuri legendare traite impreuna.

Premii

Vom premia cu 3000 de Euro cele mai bune 3 idei (Premiul 1 – 1500 euro, Premiul 2 – 1000 euro, Premiul 3 – 500 euro). Iar la vara le vom si implementa.
Cum ar fi sa stii ca, in fiecare weekend, turistii din zeci de mii de masini sunt inspirati de creatia ta in drumul spre distractie?

Ca să participi, descarcă: Brieful complet | Kit-ul de participare | Regulamentul complet