TheCreator

Ardealul, mâncare cu fainoșag – Musai de avut în cămară

Brieful competitiei

Inscrieri
15 Nov - 19 Dec
Categoria
VIDEO
Voturi
15 Nov - 21 Dec
Anunt castigatori
23 Dec

[Update] Info si lucrarile castigatoarea sunt aici.
Clasamentul final este aici.

Ardealul, brand ghidus cu traditie in a face haz de neprevazut, desfasoara in perioada noiembrie-decembrie prima campanie dedicata gamei de conserve de mâncăruri tradiționale, “gătite ca acasă”, pe care e bine să le ai în cămară.

Insight-ul campaniei este acela ca este util sa ai o conserva Ardealul in camara, pentru momente neprevazute cand fie ramai cu frigiderul gol, fie ai pofta de o mancare traditionala.

Mancarea gatita la conserva Ardealul e genul de produs care trebuie sa ajunga pe lista de cumparaturi de “mancare de rezerva”, pentru ca are un grad mare de utilitate, dar in acelasi timp este o mancare gustoasa.

Ce ai de facut?

Vrem ca tu sa contribui la prelungirea din online a campaniei “Musai de avut in camara” cu propriile idei, astfel incat sa obtinem o galerie de meme-uri (imagini si video) care dramatizeaza neprevazutul  in stilul Ardealul si in care incape la tanc o mancarica la conserva cu fainosag.

Astfel,  poti povesti intamplarile alea amuzante (reale sau imaginate) in care mancarica la conserva este solutia tuturor intrigilor anterioare. Sau poti face referire la stiri / imagini / video-uri populare pentru a crea glumite contexuale cu Ardealul si ai sai doi ardeleni.

 

Cui te adresezi?

Ca si noi, te vei gandi la acei consumatori care doresc ca foamea sau pofta lor sa fie satisfacuta repede, nu sa fie supusa orei in care ajunge la destinatie omul de livrare sau celor 6 ore cat dureaza sa faci in casa o ciorba de burta ca la carte.

Ei vor putea empatiza cu scenariul creat de tine in care mancarica Ardealul rezolva o situatie dificila pentru hrana cea de toate zilele. Cine stie, poate intr-o noapte cand proviziile au trecut in nefiinta, nici bancomatele nu-ti mai surad si doamna de la nonstopul din zona e in concediu la Bai.

 

Ce conditii trebuie sa indeplineasca lucrarea ta?

Povestea ta cu mancarica Ardealul va lua forma unei imagini sau a unui video respectand template-ul de inscriere al competitiei.

  • IMAGINE: incadrarea creatiei tale vizuale intr-unul dintre formatele competitiei (portrait sau lanscape) disponibile in kit-ul de participare.
  • VIDEO: adaugarea la finalul creatiei tale video a unei secvente de 3 secunde cu cadrul final-packshot, disponibil si el in kit-ul de participare.

Nu in ultimul rand, ne dorim sa-ti vina sa razi dupa ce privesti, mandru, ce tocmai ai creat.

De asemenea, mesajul ce reiese din creatia ta trebuie sa fie favorabil categoriei de produse si, respectiv, brandului Ardealul.

 

[Ca să participi, descarcă: Brieful complet | Kit-ul de participare | Regulamentul complet]