TheCreator

B52: Tricoul de a doua zi

Regulamentul competitiei

Inscrieri
18 Dec - 16 Feb
Categoria
DESIGN
Voturi
18 Dec - 02 Mar
Anunt castigatori
05 Mar

Pentru înscriere, descarcă: Brieful | Regulamentul | Template-ul editabil de înscriere: Photoshop SAU Illustrator 

Fiecare lucrare trebuie înscrisă separat, sub forma unui fişier imagine realizat pe baza template-ului de înscriere şi a datelor de identificare a lucrării. 

Când încarci o lucrare în platformă, nu uita să precizezi toți autorii, titlul lucrării (atât în template-ul de înscriere, cât și în câmpurile marcate din formularul de înscriere).

Formatele acceptate pentru înscrierea lucrărilor sunt JPEG, JPG, GAF sau PNG, în limita a 100 MB.

Fiecare participant poate avea un număr nelimitat de înscrieri având ca obiect lucrări diferite. Numai inspirație să ai!

Designul realizat de tine nu trebuie să modifice în niciun fel forma originală a tricoului.

Nu modifica în niciun fel elementele din headerul și footerul lucrării. Nu debloca layer-ele pe care le vei găsi blocate în template-ul din kitul de înscriere: acele elemente grafice trebuie păstrate în poziția lor actuală, din rațiuni de branding. 

Atenţie: Template-ul poate fi deschis doar cu ajutorul Photoshop pentru a vedea care layer-e pot fi deblocate şi care nu. 

Lucrările trimise trebuie să fie originale și să respecte tema competiției, așa cum este ea detaliată în Brieful competiției.

Este interzisă trimiterea lucrărilor pentru care participanții la competiție nu dețin drepturi de autor. În același timp, nu acceptăm mesajele indecente, imorale, ilegale.

Nu folosi imagini și mesaje deja create sau idei ale altora. Nu lua idei de-a gata de pe net, din opere de artă, filme sau cărți. Ferește-te de clișee!

Dacă, în urma unor semnalări oficiale, trimise pe adresa Mihaela@IQads.rose demonstrează că o lucrare nu este originală, încalca legislația în vigoare sau cerințele impuse de regulament, putem lua decizia de a elimina din competiție lucrarea respectivă. 

De asemenea, dacă depistam o încercare de a crea sau de a folosi conturi false pentru vot, conturile respective vor fi anulate și voturile efectuate de pe ele retrase, pentru lucrarea/lucrările în cauză.

Orice încălcare a cerințelor tehnice și de design obligatorii de mai sus poate duce la respingerea lucrării.

Pentru mai multe informații, citește regulamentul oficial aici

Pentru înscriere, descarcă: Brieful | Regulamentul | Template-ul editabil de înscriere: Photoshop SAU Illustrator