Bancpost sustine creativitatea in banking din: YOUNG FIBRA

Inscrieri: 08.04 28.04 Voturi: 08.04 28.04 Anunt castigatori: 28.04.2016

Cu siguranta iti doresti in portofel un card cu care abia astepti sa mai platesti ceva! Nu pentru ca esti in bani si vrei sa faci cinste tuturor, ci pentru ca vrei sa-l vada toata lumea. Pe card. Daca stai sa te gandesti, cardul bancar nu te paraseste niciodata, aveti secrete numerologice numai de voi stiute, ba te cunoaste chiar mai bine decat propriu-ti portofel. Cardul e primul cu care te bucuri cand ti-a intrat salariul si te gandesti ca blugii aia pe care i-ai vazut o sa fie in sfarsit ai tai; si tot cardul sta cuminte si te lasa sa-ti vezi de treaba la iesiri cu prietenii si colegii de birou pana te pomenesti c-ai nevoie de el.

Ce sa mai, cardul te reprezinta. Cum ar fi sa si arate ca atare? 
Mai mult: cum ar fi sa-l faci chiar tu? 
Ai mana libera, alaturi de Bancpost, o banca de TOP 10 in Romania, care te intelege si te vede asa cum esti tu. 

In plus, te sustine pe tine, tanar creativ de sub 30 de ani, sa-ti pui creativitatea in miscare in cadrul competitiei Young FIBRA. Ai parte de recunoastere, de sansa ca lucrarea ta sa fie jurizata de aceiasi jurati care vor analiza cele mai bune campanii locale din ultimii 2 ani. In frunte cu Kevin Brady (Executive Creative Director, Droga5). 

Asa ca pune-te pe treaba. Asteptam cardul pe care sa ne dorim sa il scoatem repede-repede din portofel. Dar mai ai putina rabdare, pentru ca trebuie sa inchei lectura si abia apoi poti lasa ideile sa zboare!

[ vezi brief-ul competitiei >>]