TheCreator

Bergenbier celebreaza masculinitatea la BFF

Brieful competitiei

Inscrieri
31 May - 05 Aug
Categoria
VIDEO
Voturi
12 Aug - 10 Sep
Anunt castigatori
11 Sep

UPDATE: Au fost alesi castigatorii competitiei de scurtmetraj Bergenbier. Vezi clasamentul final.

Realizeaza un scurtmetraj de maxim 5 minute in care sa ne prezinti care sunt lucrurile senzationale care definesc masculinitatea, lucruri care merita celebrate si apreciate.

Spune-i cum vrei tu: slice of life, imn în film (dar fara exagerari, va rugam), blockbuster al masculinitatii sau o poveste memorabila pur si simplu. Important e sa iti constientizezi misiunea: sa gasesti ceva cu adevarat suculent despre barbati si modul lor de a fi in general si sa faci din asta o poveste nemaivazuta.

Poti crea un scurtmetraj fie daca esti barbat (si vorbesti din proprie experienta), fie daca esti femeie (si ai realizat ca masculinitatea cere o capodopera pe masura), fie ca lucrati în echipe mixte.
Poti alege sa fii amuzant sau serios. Sa creezi un scurtmetraj emotional sau un minidocumentar. Sau orice altceva. Tu alegi cum sa reprezinti cel mai bine Barbatul.

[Ca sa te inscrii in competitie, descarca si citeste Brieful complet si cadrul final obligatoriu de inclus la finalul scurtmetrajului, timp de 5 secunde.]