TheCreator

Dove Men+Care prezinta povestea de viata a barbatului pana la 40 de ani

Brieful competitiei

Inscrieri
08 Jul - 05 Sep
Categoria
VIDEO
Voturi
08 Sep - 22 Sep
Anunt castigatori
23 Sep

 

 

[Mai jos gasesti brieful pe scurt. Ca sa te inscrii in competitie, descarca si citeste Brieful complet si cadrul final obligatoriu de inclus in scurtmetraj]

UPDATE: Au fost alesi castigatorii competitiei de scurtmetraj Dove Men+Care. Vezi clasamentul final.

Pentru ca in viata oricarui barbat vine un moment in care se simte confortabil cu cine e si cu ce a facut pana in acel moment, vrem ca tu sa dai viata acestei glorioase etape printr-un scurtmetraj de maxim 5 minute.

 

Daca ai ajuns chiar tu acolo, spune-ne si noua cum e! Daca stii pe altcineva care ne poate spune povestea, arata-ni-l! Daca esti si tu pe acelasi drum, dar n-ai ajuns inca la destinatie, descrie-ne ce simti!

 

Ne referim la barbati maturi, in jur de 40 de ani, putin inainte sau putin peste, responsabili, interesanti, care si-au purtat deja luptele. In acest punct al vietii, ei se cunosc bine si isi stiu prioritatile. 

 

Asa ca te asteptam pe tine sa portretizezi barbatul confortabil in propria piele, cu toate momentele  de cotitura, senzationale sau cotidiene, care au dus la evolutia lui personala de-a lungul timpului.

 

Cei care reusesc vor fi recompensati cu premii in valoare totala de 4.500 EUR si glorie eterna: scurtmetrajele lor vor fi proiectate la evenimentele Brand Film Festival din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov si Sibiu din perioada 26 septembrie - 2 octombrie.

 

[Ca sa te inscrii in competitie, descarca si citeste Brieful complet si cadrul final obligatoriu de inclus la finalul scurtmetrajului, timp de 5 secunde.]