TheCreator

Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam

Brieful competitiei

Inscrieri
27 Jul - 06 Aug
Categoria
VIDEO
Voturi
08 Aug - 15 Aug
Anunt castigatori
18 Aug

[Mai jos gasesti doar brieful pe scurt. Ca sa te inscrii, citeste brieful si regulamentul detaliat, de la finalul paginii.]

Tu trebuie sa ne trimiti un clip needitat, iesit direct din telefonul tau (Samsung sau orice alta marca), intre 30 si 120 de secunde, impreuna cu o scurta descriere si un titlu. Apoi, publicul si juriul profesionist evalueaza aceste clipuri brute si le aleg pe cele mai promitatoare, care vor fi apoi transformate intr-o superproductie epica, pe care o inscriem la Epic Film Fest, apoi o aratam lumii la ADfel.

Chiar daca nu suntem prea restrictivi in ceea ce priveste inscrierile, nu ne trimite clipurile banale din telefon pe care nici tu nu stii de ce le mai tii acolo. Dar nici nu te opri de la participare daca nu ai filmat cu telefonul clipul genial care sa demonstreze ca esti urmatorul Scorsese sau daca nu ai surprins vreun epic fail sau epic win sau daca nu ai filmat clipul care sa poata deveni viral peste noapte. Si nu te lasa intimidat nici daca telefonul tau nu filmeaza HD sau nu are functii avansate de zoom. Aici premiem ideea filmelor originale inscrise.

Cautam asadar un clip interesant, spontan, natural, personal – un clip cu care te-ai lauda prietenilor cand va intalniti la terasa. 

Incarca deci clipul tau original din telefon impreuna cu:

  • Numele tau – doar tu esti regizorul!
  • Numele celor care apar in film si al celor care te-au ajutat in vreun fel – ii vom mentiona si pe ei in distributie
  • O scurta descriere despre film, ca sa avem un context mai clar atunci cand transformam filmul. 

 

Pentru inscriere: Brieful detaliat | Regulamentul detaliat | Demo: clipul original din telefon si clipul prelucrat de noi