TheCreator

Fabrica PUMA Social Design Competition

Regulamentul competitiei

Inscrieri
12 Apr - 06 May
Categoria
DESIGN
Voturi
08 May - 10 May
Anunt castigatori
10 May

[Mai jos gasesti doar brieful pe scurt.
Ca sa te inscrii in competitie, descarca si citeste: brieful detaliatregulamentul complet si kitul de participare]

Competitia presupune crearea unui design original pentru skate park-ul Fabrica. Nu pot fi schimbate elementele care compun skate park-ul: pereti, geamuri. Mutarea rampelor este optionala si nu e recomandabila.

O inscriere trebuie sa contina un singur design si sa prezinte respectivul design aplicat pe imaginile skate park-ului din kitul de imagini disponibil pe site-ul competitiei. Trebuie, deci, sa folosesti simularea 3D a skate park-ului, cu designul tau aplicat pe ea, vazut din cel putin doua unghiuri din kit-ul de participare plus suprafetele desfasurate ale peretilor, astfel incat sa se vada toti cei patru pereti.

suplimentar, inscrierea mai poate include si alte elemente care sa sustina/amplifice ideea respectivului design: alte variatii cromatice ale aceluiasi design. toate aceste variante (optionale) ale inscrierii trebuie insa incluse intr-o singura imagine/inscriere.

Conditiile tehnice pe care trebuie sa le indeplineasca toate lucrarile inscrise (denumite in continuare „lucrari”) sunt:
- fiecare lucrare trebuie sa fie sub forma unui fisier imagine, care sa respecte conditiile de mai sus si pe cele din Brief-ul oficial al Competitiei, din anexa nr. 1 a acestui Regulament
- formatul acceptat pentru inscrierea lucrarilor este JPEG, JPG, GiF sau PNG
- designul nu trebuie sub nicio forma sa treaca peste conturul exterior al peretilor sau sa modifice in vreun fel geometria partilor componente
- creatia ta trebuie sa fie realizata folosind exclusiv creatii proprii - atat pentru ansamblu, cat si pentru partile componente
- nu folosi marci concurente PUMA in lucrarea ta
- poti recolora fundalul template-ului de inscriere si adauga alte elemente in jurul skate park-ului, cat timp nu modifici in niciun fel elementele din headerul si footerul lucrarii.
- daca folosesti adobe illustrator pentru a face designul, nu debloca layer-ele pe care le vei gasi blocate in kitul de inscriere
- textul privind numele lucrarii si al autorului din kitul de inscriere e editabil si trebuie completat.
Pentru oricare din partile vizibile ale skate park-ului, poti schimba: culoarea si/sau textura si/sau poti aplica alte elemente.

Poti inscrie creatia ta exclusiv prin includerea ei in template-ul disponibil pe site, care prezinta doua unghiuri diferite ale skate park-ului, plus suprafetele desfasurate ale peretilor. Nu este acceptat niciun alt unghi pentru inscrierea lucrarii.

De asemenea, designul nu trebuie sub nicio forma sa depaseasca conturul exterior al skate park-ului sau sa modifice in vreun fel geometria partilor componente.

Lucrarile vor putea fi inscrise in competitie in perioada 12 aprilie – 6 mai 2013, ora 23:59, ora Romaniei, in pagina de inscrieri a competitiei. La upload-ul fiecarei lucrari in platforma, autorul/autorii trebuie sa precizeze titlul designului si numele autorului sau autorilor, in campurile respective.