TheCreator

Human Technology Street Art Challenge by George

Descrierea competitiei

Inscrieri
25 May - 15 Jun
Categoria
DESIGN
Voturi
25 May - 21 Jun
Anunt castigatori
22 Jun

Update:
Patru din creațiile înscrise în concurs vor anima pereții din patru orașe din țară: București, Cluj, Timișoara și Sibiu.
[clasamentul final este aici]

2021 este un an diferit pentru noi toți. Suntem la granița unui restart sensibil, după o perioadă în care multe s-au schimbat în jurul nostru.
Tehnologia ne-a demonstrat că este aproape și ne poate ajuta în momente de criză, pandemia ne-a făcut să ne dăm seama că e nevoie de perspective noi.
E o perioadă bună în care să lăsăm în urmă unele prejudecăți și să explorăm singuri, cu deschidere și imaginație, granițele din jurul lor. S-a construit prea mult o graniță artificială între om versus tehnologie, AI versus emotii sau umanitate versus masini.
E timpul sa privim deschis relatia noastra cu tehnologia si sa vedem unde ne-ar putea duce ea, daca am intelege ca face parte din evolutia noastra.

Asta e provocarea lui George pentru creatorii din România: să exploreze liberi de prejudecăți granița dintre tehnologie și artă și să creeze, pornind de la această inspirație, murale pentru patru orașe din România. 
Human Technology Street Art Challenge by George e aici: o ocazie de reconectare a oamenilor cu tehnologia, arta și realitatea urbană.

Ce ai de facut?

Citești brief-ul, te documentezi si cauți inspirație.
Apoi te înscrii în competiție până pe 15 iunie.