TheCreator

"A New Now" Design Challenge by George

The Big Bang

Inscrieri
17 Aug - 06 Sep
Categoria
DESIGN
Voturi
17 Aug - 10 Sep
Anunt castigatori
11 Sep
51 / 216 [cele mai recente]
51 / 216 [cele mai recente]

Lucrare creata de Cazacincu Bogdan

Aflându-ne intr-o continua căutare a originii noastre si eu la rândul meu am încercat sa îmi explic şi sa sintetizez acest proces. Forma de bază de la care am început căutările este cubul, acest paralelipiped dreptunghic, cu toate muchiile egale a căror feţe sunt pătrate. Pătratul la rândul lui având ca simbolistică pământul, stabilitate.
Cele patru laturi fiind ancorate in cele patru puncte cardinale, chiar daca este o figură statică, acesta dă naştere ritmului si tot o data ne duce cu gândul la cele patru anotimpuri.
Acest proces clar din punct de vedere coloristic cubul format de acesta se propagă intr-o infuzie de forme şi culori diverse. Această diversitate venită în urma unei forme precise creează în ochii privitorului o serie de confuzii. După toată această diversitate urmează o risipire a formelor si culorilor, ce neduce cu gândul la o explozie. Această explozie vine in urma unui joc de culori si forme. Jocul predominat este de clar-obscur, cald-rece, ducându-ne cu gândul la analogia dintre zi si noapte dar si la senzaţiile termice.

Voturi: 33