TheCreator

glo™ Urban Pairs & Art Flairs

QArt Code

Inscrieri
30 Mar - 04 Apr
Categoria
DESIGN
Voturi
05 Apr - 06 Apr
Anunt castigatori
14 Apr
41 / 95 [cele mai recente]
41 / 95 [cele mai recente]

Lucrare creata de Alexandru ION

Prin artă avem oportunitatea de ieșire din cotidian. Avem posibilitatea de a trece orice obstacol, de a atinge cele mai înalte vârfuri. Prin artă potolim timpul și furăm secunde bune în favoarea noastră. Împărtășim și primim bucurie prin artă, indiferent de ce vremuri trăim. Tehnologia poate reprezenta o unealtă eficientă pentru a eficientiza toate acestea. Acceptăm sau creăm trenduri prin artă.

Arta reprezintă acea evedare în paradisul mult visat, în care ai libertatea să fii tu, fără barierele societății, utilizând orice mijloace dorești pentru a te exprima.

Atunci când toți vor să fie mari stele de televiziune sau de pe internet, alege să fi o stea de mare. Alege să fi o călăuză, un reper, precum sunt stele de mare pentru navigatori. Alege să ajuți prin arta ta.

Artiștii viitorului calcă pe urmele marilor artişti. Sunt acei maeștrii, care în perioada lor au revoluționat domenii vaste prin artă, doar imaginându-și altfel viitorul. Au creat cu pasiune inspirație pentru întreaga lume.

QArt Code este un portal spre origini, spre inspirație, spre motivația de care avem nevoie să creăm viitorul, așa cum ni-l imaginăm.

-----------

- Nota 1: QArt Code-ul se citește de la stânga la dreapta, fiind ilustrat conform descrierii de mai sus pe mai multe rânduri.

- Nota 2: Odată scanat, QR Code-ul din centrul graficii te va duce spre www.breakbinary.ro, o platformă online creată de mine special pentru acest proiect.