TheCreator

Battle of the Six Words by AXE Excite

Brieful competitiei

Inscrieri
28 May - 09 Jul
Categoria
DESIGN
Voturi
13 Jul - 02 Aug
Anunt castigatori
03 Aug

[Mai jos gasesti brieful pe scurt. Ca sa te inscrii in competitie, citeste Brieful detaliat.]

O prima impresie senzationala face ingerii sa cada in ispita. Dar primele vorbe ii pot face sa-si revina rapid. Asa ca, dupa ce te-ai dat cu AXE Excite si te-ai asigurat ca pana si ingerii iti cad la picioare, fii sigur ca si primele vorbe pe care le aud despre tine sunt la fel de senzationale ca prima impresie.

Fii pregatit si poarta-le pe piept, pe un tricou :). Completeaza puterea de cucerire pe care ti-o da AXE Excite cu o autodescriere la fel de ispititoare.

Guidelines pe scurt:

Fii sexy, dar nu vulgar. Fii indraznet, dar nu agresiv. Fii sigur pe tine, dar nu ingamfat. Fii amuzant sau fii serios. Scrie in ce limba vrei tu. Foloseste fix 6 cuvinte*.

Designul va fi aplicat pe un tricou cu maneca scurta, fara guler, asa ca nu schimba tipul tricoului. Poti modifica forma exterioara a tricoului, dar nu si tipul. In rest, poti modifica orice la imaginea tricoului din macheta. Poti pastra culoarea alba sau o poti schimba, poti face monocroma sau policroma. Daca vrei, poti da si nume culorilor folosite.

*Prin cuvant intelegem orice semne care au sens si independent, indiferent daca sunt scrise sau nu cu spatiu. Exceptie fac cuvintele compuse, care sunt considerate un singur cuvant, si expresiile abreviate cunoscute.

Exemple:
www.latinesaulamine.ro = 5 cuvinte
#bineaivenit = 3 cuvinte
2motive@myplace.com = 4 cuvinte
supererou = 1 cuvant
azi-noapte = 1 cuvant
LOL = 1 cuvant 

[Pentru inscriere: Brieful detaliatRegulamentul detaliat | Kitul de participare Simulari inscriere]