TheCreator

Desperados Wild Tattoo Design Competition

Descrierea competitiei

Inscrieri
04 Aug - 12 Aug
Categoria
DESIGN
Voturi
15 Aug - 20 Aug
Anunt castigatori
21 Aug

[UPDATE] Au fost alesi castigatorii celor doua premii ale competitiei:

Cel mai cerut tatuaj la ADfel este Lemon Headphones, inscris de Ruxandra Oprea, cu 14 aplicari in total.

Premiul oferit conform votului juriului (60%) si votului online (40%) merge la Bogdan Camburu cu design-ul de tatuaj Mind Trick.

Si Bogdan, si Ruxandra primesc cate un premiu de 3.000 de RON brut (2.616 RON net). Felicitari!

 

Clasamentul final poate fi vazut aici.

 

***

 

Arata-ne ca esti un Desperados adevarat, care stie sa fie in mijlocul petrecerii creand un design wild de tatuaj, care sa fie apoi purtat de toata lumea, la ADfel.

Inscrie-l pana pe 12 august si demonstreaza-ne ca esti un party maniac cu acte in regula, care stie sa prinda intregul univers Desperados intr-un tatuaj.

Daca treci de preselectie, designul tau va fi publicat si promovat online si va fi apoi aratat lumii in cel mai sexy mod: purtat pe pielea participantilor la ADfel, care si-l vor putea aplica chiar la eveniment. Mai intai temporar, apoi, cine stie...

Daca reusesti sa-i convingi pe cei din juriul profesionistilor si pe votantii online, dar si pe participantii la ADfel ca esti cel mai talentat creator de tatuaje demente, poti castiga 2 premii in valoare de 3.000 de lei fiecare si glorie: tatuajele finaliste vor fi aplicate la ADfel.

Citeste sectiunile Brief si Regulament ca sa afli toate detaliile despre inscrierea in competitie, desfasurare si votare. Bafta!