Desperados Wild Tattoo Design Competition din: DESIGN

Inscrieri: 04.08 12.08 Voturi: 15.08 20.08 Anunt castigatori: 21.08.2011

[Mai jos gasesti brieful pe scurt. Ca sa te inscrii in competitie, descarca si citeste Brieful complet si kitul de imagini background pentru tatuajul tau]

Pentru ca stim ca oamenii Desperados traiesc din petrecere in petrecere (si nu orice fel de petreceri) si ca vor ca toata lumea sa stie asta, noi iti oferim oportunitatea sa “come out of the closet”. Cum? Inscriind un design de tatuaj wild pana pe 12 august.

Prin wild, intelegem tot ce apartine universului Desperados: iguane, serpi, fachiri, politiste, custi, catuse, imblanzitoare de serpi si multa bere cu tequila. E un univers fantastic, al nebuniei si al petrecerilor fara ore de incheiere. Si ca sa fie si mai Desperados, foloseste doar culorile Desperados: rosu, galben, verde si negru.

Dupa ce iti vine inspiratia si ai realizat designul, suprapune-l peste imaginea fetei din kitul de imagini background si include si imaginea designului desfasurat.

[Ca sa te inscrii in competitie, descarca si citeste Brieful complet si kitul de imagini  background pentru tatuajul tau]

Comentarii