TheCreator

Art Superstars Wanted by glo

Regulamentul competitiei

Inscrieri
07 Jun - 26 Jun
Categoria
DESIGN
Voturi
07 Jun - 29 Jun
Anunt castigatori
30 Jun

Competitia este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si se adreseaza tuturor persoanelor fizice care au implinit varsta de 25 ani pana la data de 06.06.2023 (inclusiv), cu domiciliul stabil/resedinta in Romania si care accepta conditiile de participare la Campanie (denumite in continuare „Participanti”).

Fiecare participant poate avea un numar nelimitat de inscrieri.

Competitia se desfasoara pe site-ul https://creator.iqads.ro/as in perioada 7 iunie – 6 iulie 2023, ​in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti​​ participantii.

Tema o reprezinta dezvoltarea unei creații vizuale originale care sa respecte cerintele de design si tehnice din Brief-ul Competitiei de la https://creator.iqads.ro/as/brief

Timing

Perioada de desfășurare a competiției este 7 iunie – 6 iulie 2023 cu următoarele etape:

  • ÎNSCRIEREA LUCĂRILOR ÎN COMPETIȚIE: 7 iunie - 26 iunie 2023
  • VOTAREA LUCRĂRILOR (juriu 70%, public 30%): până pe 29 iunie 2023
  • ANUNȚARE CELOR 6 LUCRĂRI CÂȘTIGĂTOARE: 30 iunie 2023
  • VOTUL PUBLICULUI pe IG glo_Romania: 1 iulie – 4 iulie 2023
  • ANUNȚAREA LUCRĂRII CÂȘTIGĂTOARE LA SECȚIUNEA POPULARITATE:6 iulie 2023

Premiile competitiei Art Superstars Wanted by glo sunt de peste 8.000 eur.

Ce poți câștiga?
Cei 6 câștigători vor avea expuse lucrările (format A3) în timul celei de a doua ediții Art Safari, în perioada 30 Iunie – 10 Septembrie, în interiorul camerei glo™, etajul 2.

Lucrările câștigătoare vor fi urcare și pe pagina de Instagram glo_romania si vor putea fi votate in a doua etapa a condursului de către comunitatea glo.
Lucrarea cu cele mai multe aprecieri va fi desemnată câștigătoare a premiului de popularitate, detaliile concusului urmând a fi prezentate pe pagina glo_romania.  

Premiile:

>> cele mai bune 6 lucrari inscrise in competitie conform evaluarii din procesul de jurizare vor castiga fiecare cate un premiu de 5.000 RON. ( 6 x 5.000 )
>> cea mai populara dintre acestea, inca 10.000 RON

Succes!

<<Citeste Regulamentul Complet>>

Citeste

Brieful competitiei | Kit-ul de participare | Regulamentul complet | Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre British American Tobacco (Romania) Trading SRL