TheCreator

Eco Graffers Wanted by glo

Descrierea competitiei

Inscrieri
08 Sep - 30 Sep
Categoria
DESIGN
Voturi
04 Oct - 07 Oct
Anunt castigatori
11 Oct

Inițiativa Eco-graffiti, parte din campania Rebels with a cause, are scopul de a aduce culoare în oraș printr-o altfel de expoziție, una pe care poate oricine s-o vadă, pe zidurile clădirilor din București.

Am ales să transformăm pereții gri în opere de artă cu tema #breakbinary care au și rolul de a purifica aerul, totul în parteneriat cu artiștii de la Sweet Damage Crew și One Night Gallery. Fun & fresh fact: fiecare pictură murală are capacitatea de purificare a circa 4 copaci maturi.

Toate muralele din seria Eco-Graffiti au avut teme Break Binary, iar ultimul va trebuie să încheie șirul muralelor de pe zidurile orașului într-o explozie de culori.

Tema propunerii tale trebuie să fie Love at first swipe.

Asa că gândește-te la o operă care împrospătează aerul din oraș, dar care, în același timp, împrospătează și ideea de romantism, iubire, conexiune umană cu tot ce înseamnă ea în ziua de azi, într-o lume preponderent digitală. 

Așteptăm propria ta viziune asupra acestei teme și vrem să vedem o propunere care să ne lase cu ochii căscați, telefoanele sus și care să ne facă să ne reîndrăgostim de betoanele din București. 

Ce ai de facut?

Citești brief-ul, te documentezi si cauți inspirație.
Apoi te înscrii în competiție până pe 30 septembrie și lași juriul și comunitatea glo™ să își facă treaba.