TheCreator

Eco Graffers Wanted by glo

NEW ERA LOVE STORY

Inscrieri
08 Sep - 30 Sep
Categoria
DESIGN
Voturi
04 Oct - 07 Oct
Anunt castigatori
11 Oct
104 / 112 [cele mai recente]
104 / 112 [cele mai recente]

Lucrare creata de BADEANU VALENTINA

Creatia "New Era Love Story" transpune elementele povestilor actuale de iubire care se desfasoara dupa cu totul alte "norme", pattern-uri sau chiar planuri in mediul online, cand totul pare a se transforma, a parea altceva decat ceea ce este, a tinde spre o perfectiune de neatins.

In epoca actuala un sentiment atat de puternic, inaltator si pur precum iubirea devine tot mai greu accesibil spre a fi trait cu adevarat.
Tehnologia, retelele sociale si dinamica zilelor actuale ne aduc un avantaj enorm in a face conexiuni asa cum nu a mai existat vreodata in istorie, insa, in mod contrastant acest lucru nu ne ajuta insa la a ne gasi cu adevarat ceea ce ne dorim in adancul sufletului.
Se creeaza astfel o dorinta spre o continua cautare a ceva mai bun, mai stralucitor... iar sentimentul pur de la inceput ramane doar o amintire, cele doua suflete pierzandu-se astfel in mirajul multitudinilor de posibilitati care apar la fiecare swipe.

Atingerea, contactul vizual, conexiunea autentica, bazele a ceea ce poate fi inceputul unei frumoase povesti de iubire se afla acum in spatele unor filtre, in spatele unui portret ideal pe care cei doi si-l creeaza din dorinta de a parea cea mai buna versiune a lor.

Dupa experimentarea unor dezamagiri, cand portretul creat este diferit de realitatea la care se intorc, acestia renunta la idealism, la incercarea de a parea ceea ce nu sunt de fapt, aruncandu-si "florile" din ochi si intorcandu-si privirea spre frumusetea interioara a celuilalt care este gata se se descopere, sa infloreasca precum o floare, sa traiasca autentic, si sa guste frumusetea vietii care poate si simtita doar in realitate.