TheCreator

CIVIC 5D Design Challenge by HONDA

Brieful competitiei

Inscrieri
03 Jun - 08 Jul
Categoria
DESIGN
Voturi
03 Jun - 15 Jul
Anunt castigatori
16 Jul

[Update] Info castigatori aici
--------------

Ca sa participi, descarca si citeste:
Kit-ul de participare | Regulamentul complet

 

CE AI DE FACUT
Exprimarea personalitatii noului model de automobile Honda Civic 5D printr-un design grafic propriu masinii.
Generatia Honda Civic 5D are in sine un design sportiv, indraznet si elegant (motiv important de achizitie), cu doua variante de fundal – alb si rosu – care devin pentru tine spatiu de joaca grafica.

 

CE AI DE LIVRAT
Un kit de  stickere care formeaza un design unitar, al carui concept pune in valoare atributele Honda Civic 5D (Sportiv, High-Tech, Elegant si Performant) si brandul Honda in sine.

Grafica trebuie sa fie creata de tine.

 

CUM
Asteptam propunerea ta de design dupa ce ai descarcat kitul de participare (imperativ!) si ai plasat-o intr-unul dintre layout-urile HONDA_Layout_Fata_Rosu.psd sau HONDA_Layout_Fata_Alb.psd disponibile in folderul 1.Sursa Design

Ca sa-ti fie foarte clar inca de pe-acum, uite mai jos cate 2 versiuni demo (rosu/alb) ale layout-ului cu doua exemple de grafica aplicata.

Demo 1

Demo 2

Demo 3

Demo 4

RESTRICTII
- Stickerele exclud geamurile masinii, nu te duce intr-acolo cu designul. Autocolantul va acoperi partial componentele metalice sau plastice ale masinii.
- Foloseste culori care contrasteaza cu cele doua variante de fundal ale modelelor Honda Civic 5D: rosu si alb.
- Designul tau trebuie sa tina seama de modul de implementare a stickerului: aplicare clasica de autocolant fara complicatii tehnice.

 

PENTRU CINE
Fanii brandului Honda sunt extrem de mandri si vocali in ceea ce priveste performantele masinilor lor, pe care le discuta si le impartasesc online, pe forumuri, si offline, prin organizarea unor meet-up-uri recurente.
Pe langa designul elegant, principalele motive de achizitie pentru masinile Honda Civic sunt performantele tehnice si dinamice.
Percep si apreciaza diferentierea de performanta/design a masinilor Honda in trafic, functioneaza pe ideea de comunitate, saluta alti posesori de Honda prin flash-uri etc.
Publicul Honda Civic 5D este unul tanar, in jurul varstei de 30-40 de ani.
Cei vizati isi privesc masina ca pe o expresie a personalitatii lor, isi doresc o masina spectaculoasa, care sa-i reprezinte in trafic.

 

DESPRE HONDA
Honda a aparut in 1948, cand Soichiro Honda incepea sa transforme nevoia de mobilitate intr-o companie.
Azi, Honda este cel mai mare producator de motoare cu combustie interna si motociclete din lume, totodata fiind unul dintre marii producatori globali de masini.
Valorile Honda se concentreaza pe mobilitate si confort pentru clienti, fara a neglija pasiunea pentru competitie: compania este unul dintre cei mai importanti constructori din competitiile motorizate (moto si auto).
Dupa spusele lui Soichiro Honda, "If Honda does not race, there is no Honda".
Honda se pozitioneaza ca Sporty & Advanced, lucru vizibil prin produsele lansate in ultimii ani, create pe principii de: design sportiv, indraznet, spectaculos, tehnologie avansata in materie de siguranta, performante dinamice extraordinare, motorizare performanta (182 CP).

 

TIMING

  • Inscrieri: 3 iunie – 8 iulie 2019
  • Votul publicului: 3 iunie – 15 iulie 2019
  • Votul juriului: 9 iulie – 15 iulie 2019
  • Anuntul castigatorilor: 16 iulie 2019

Inscrie propunerea ta aici >>

Ca sa participi, descarca si citeste: 
Kit-ul de participare | Regulamentul complet