TheCreator

CIVIC 5D Design Challenge by HONDA

GHOST IN THE SHELL 3

Inscrieri
03 Jun - 08 Jul
Categoria
DESIGN
Voturi
03 Jun - 15 Jul
Anunt castigatori
16 Jul
101 / 159 [cele mai recente]
101 / 159 [cele mai recente]

Lucrare creata de Gradinaru Cosmin George

Designul a fost inspirat dupa un film manga japonez iconic, care mi-a marcat adolescenta. Este vorba despre Ghost in the Shell ( 1995). Setat intr-un viitor apropiat, atunci cand linia dintre oameni si roboti se estompeaza, corpul uman poate fi "amplificat" sau chiar complet inlocuit cu parți cibernetice.
Un alt concept revolutionar este acela al creierului cibernetic, o carcasa mecanica pentru creierul uman, care permite accesul la Internet și alte rețele. Un termen adesea menționat este "fantoma", referindu-se la spiritul care locuiește in corp "carcasa"
Ghost in the Shell, un film conceptual și vizual uluitor, avand o parte de spirit rebel ascunsa in spatele carcasei tehnologice, atribute asemanatoare cu noua HONDA CIVIC 5D, o masina inconfundabila si nonconformista, cu un designul avangardist, in care te simti exact un spirit intr-o carcasa tehnologica.
Devenind un film cult, Ghost in the Shell a inspirat regizori precum Fratii Wachowski, creatorii filmelor Matrix și James Cameron, similar modelului HONDA CIVIC 5D care deschide un nou capitol in industria auto, setand noi trenduri. Doua branduri puternic ancorate in cultura japoneza care continua sa revolutioneze prin viziune si tehnologie.

Voturi: 37