Meșteșug - Outfit Design Competition by Leroy Merlin din: DESIGN

Inscrieri: 24.10 02.12 Voturi: 24.10 09.12 Anunt castigatori: 11.12.2018
76 / 95 [cele mai recente]
Embed:
76 / 95 [cele mai recente]
de Cosmina David

Uniforma "Meșteșug" arată frumoasa poveste de relaționare dintre angajat și brandul Leroy Merlin. Aceasta a ințeles că dincolo de funcționalitatea și flexibilitatea uniformei, angajatul chiar și prin mica intervenție proprie asupra ei, îi poate oferi emoțional sentimentul proprietății sau a-l însușirii.

Astfel uniforma vine la pachet cu un kit Do It Yourself prin care angajatul își poate broda broșa în formă de logo. Se recomandă ca broșa să fie aplicată pe tricou sau hanorac deoarece mediul de desfășurare în mare parte este la interior, iar logo-ul pentru geacă să fie printat datorită activităților practice din mediul exterior.
Kitul conține o papiotă cu ață verde, o broșă în formă de triunghi ce este dintr-un placaj de lemn usor prevăzut cu o zonă perforată (acesta fii spațiul pentru brodat destinat angajatorului), un ac și un mic ghid de intrucțiuni.

Noua uniformă încurajează un craft ce poate mulți l-au uitat, susține cu drag acțiunea Do it Yourself și prin propriul exemplu comunica valoarea brandului Leroy Merlin.

voturi: 140
Votul s-a incheiat. Pentru lucrarile inscrise la editia Outfit Design Competition by Leroy Merlin s-a votat in perioada 24-10-2018 -> 09-12-2018

Da LIKE si urmareste IQads pe Facebook.

Comentarii