TheCreator

Outfit Design Competition by Leroy Merlin

Tech-function

Inscrieri
24 Oct - 02 Dec
Categoria
DESIGN
Voturi
24 Oct - 09 Dec
Anunt castigatori
11 Dec
10 / 95 [cele mai recente]
10 / 95 [cele mai recente]

Lucrare creata de Diana Banciog

''Tech-function'' este noua fata a uniformei echipei Leroy Marlin. Numele provine de la functionalitatile adaugate celor patru produse. Designul propus se bazeaza pe simplitate, iar conceptul imbina elemente estetice clasice cu elemente moderne functionale.
Tricoul polo - 2 buzunare, de dimensiuni diferite, atasate prin lipire cu benzi rezistente la apa, avand materiale si fermoare rezistente la apa.
Pantalonii sunt dotati cu 10 buzunare, pentru a oferi maxima functionalitate: doua buzunare usor accesibile in fata si in spate, acestea avand suprapuse alte 2 buzunare cu fermoar. De asemenea, pantalonii au incorporate alte doua buzunare, de dimensiuni mai mari, foarte usor accesibile pe lateral. Cel mai special element, reprezinta faptul ca pantalonii sunt adjustabili. Asadar, dedesubtul genunchilor, sunt prezente fermoare, ce pot face posibila inlaturarea partii de jos, ei transformandu-se in pantaloni capri, putand fi purtati in orice sezon.
Hanoracul: este realizat dintr-un material cu proprietati ce ofera respibilitate si maneca raglan, pentru un comfort maxim al angajatilor.
Geaca de iarna este extrem de functionala prin: material impermeabil, cusaturi lipite pentru a asigura impermeabilitatea totala, vatuire prin thermo-padding care imita puful de gasca pentru a micsora greutatea gecii facand-o astfel foarte comfortabila si usoara, fermoare impermeabile, gluga detasabila si ajustabila, si termo-quilting pentru a oferi un design placut.

Voturi: 411