Classy Shot - Outfit Design Competition by Leroy Merlin din: DESIGN

Inscrieri: 24.10 02.12 Voturi: 24.10 09.12 Anunt castigatori: 11.12.2018
11 / 95 [cele mai recente]
Embed:
11 / 95 [cele mai recente]
de Marian Bordeianu

Lucrarea de față prezintă un set de ținute al căror design combină practicul și utilul cu un joc clasic de culori specifice brandului LeroyMerlin.

În ceea ce privește fiecare piesă vestimentară în parte pot spune că:

- Tricoul polo trebuie să conțină un buzunar la pieptul stâng, astfel încât logo-ul LeroyMerlin să pară că iese din acest buzunar ca și o batistă din buzunarul unui sacou. Acest mod de reprezentare al logo-ului îi oferă tricoului puțin rafinament. La pieptul drept al tricoului trebuie să existe o gaică orizontală pentru atașarea badge-ului.

- Pantalonii au 2 buzunare superioare în față care conțin logo-ul și 2 buzunare evidențiate/reliefate în spate. Pe laterale se află încă câte 3 buzunare tip organizer, dintre care cele din mijloc au partea distală cusută/închisă, iar celelalte sunt cusute doar în laterale pentru a putea fi agățate diverse instrumente de ele, indiferent de lungimea lor. Partea neagră de la genunchi și cea distală (de jos) trebuie să fie din material rezistent la uzură.

- Hanoracul este elegant. Acesta necesită doar o gaică orizontală la pieptul stâng pentru atașarea badge-ului.

- Geaca poate avea câte 1 buzunar interior la fiecare piept. În partea frontal-exterioară buzunarele pentru mâini pot fi duble și suprapuse în următorul fel: buzunar marsupiu simplu acoperit de buzunar plic cu capsă. La pieptul drept este evident că va fi locul pentru badge în timp ce la pieptul stâng este reprezentat logo-ul. Manșetele ca și gluga se pot ajusta cu scai iar talia se va regla cu ajutorul unor șnururi elastice. Gluga ar fi de preferat să fie atașabilă tot cu scai pentru o manipulare mai rapidă.

voturi: 90
Votul s-a incheiat. Pentru lucrarile inscrise la editia Outfit Design Competition by Leroy Merlin s-a votat in perioada 24-10-2018 -> 09-12-2018

Da LIKE si urmareste IQads pe Facebook.

Comentarii