Play time! - Outfit Design Competition by Leroy Merlin din: DESIGN

Inscrieri: 24.10 02.12 Voturi: 24.10 09.12 Anunt castigatori: 11.12.2018
70 / 95 [cele mai recente]
Embed:
70 / 95 [cele mai recente]
de Andreea Badea

Aceasta este o tinuta de joaca, pentru ca locul de munca ar trebui sa fie un teren de joaca. Si daca m-as imbraca asa la locul de munca, mi-ar veni sa iau un carucior si sa ma plimb cu el prin tot magazinul ☺ Ok, am adaugat o nota usoara de seriozitate in design-ul pantalonilor, dar i-am facut un pic mai cool cu acele elemente decorative colorate in verde. By the way, gaica verde deschis de deasupra buzunarului stang are rolul de a sustine ruleta. Celelalte buzunare sunt pentru restul jucariilor (cutter, pix, carnetel, telefon mobil), fara clapeta, pentru un acces usor.
Si fiind cu gandul la joaca, m-am jucat cu triunghiul din logo-ul Leroy Merlin, cu doua nuante de verde, una mai inchisa si una mai deschisa decat verdele din logo. Am folosit doar putin alb, stim cu totii ca se murdareste repede.
Iar spatele gecii are 3 triunghiuri mici reflectorizante in partea de jos, ca sa te faci remarcat “in lumina reflectoarelor”.

Inainte de a-i ajuta pe altii, de a asista clientii si de a-ti indeplini task-urile care uneori pot fi monotone si repetitive, e necesar sa te simti tu bine. Si cum poti face asta?
It’s play time!

voturi: 97
Votul s-a incheiat. Pentru lucrarile inscrise la editia Outfit Design Competition by Leroy Merlin s-a votat in perioada 24-10-2018 -> 09-12-2018

Da LIKE si urmareste IQads pe Facebook.

Comentarii