TheCreator

Outfit Design Competition by Leroy Merlin

COMFY IS THE NEW COOL

Inscrieri
24 Oct - 02 Dec
Categoria
DESIGN
Voturi
24 Oct - 09 Dec
Anunt castigatori
11 Dec
65 / 95 [cele mai recente]
65 / 95 [cele mai recente]

Lucrare creata de Diana Tinc

Culorile alese pentru ținute sunt negru și verde,culori regăsite în logo. Keep it simple.

Pentru tricou am ales dungile - un stil care nu se demodează niciodată și care îi vine mânușă oricărui om. Deasemenea te fac să te simți comod, ”like home” fiind o ținută obișnuită dar în care se regăsesc culorile și logo-ul brandului Leroy. Legat de logo, nasturii tricoului polo iau forma ”LM” - inițialele Leroy Merlin. În partea dreaptă este situat buzunarul cu loc pentru numele angajatului, iar mai jos pe buzunar se imprimă logo-ul.
Pentru pantaloni am păstrat nasturii de pe tricou, cu inițialele LM. Pantalonii au 4 buzunare pentru toate cele necesare, cele din spate se pot închide. Am vrut să păstrez puțin idea de dungi de pe tricou, astfel că mai sus de genunchi găsim acest detaliu. Spațiul pentru curea are un detaliu care te duce cu gândul la DIY, neliniar, ca o pensulă mișcată pe o foaie de hârtie. Acest detaliu este și pe gulerul hanoracului.
Hanoracul prezintă un buzunar la fel ca cel de pe tricou, cu nume+funcție+logo, și două buzunare în partea inferioară.
Geaca de iarnă are la fel 3 buzunare ca și hanoracul, spațioase și o glugă cu puf - pentru că ce geacă de iarnă e aceea fără puuuuf.
Atât pantalonii cât și mânecile gecii de iarnă se termină în elastic - potrivite pentru frig, astfel fiind pantalonii se potrivesc foarte bine cu bocanci/pantofi sport.

Comfy is the new cool!

Voturi: 121