IMPREUNA COLORAM ACASA - Outfit Design Competition by Leroy Merlin din: DESIGN

Inscrieri: 24.10 02.12 Voturi: 24.10 09.12 Anunt castigatori: 11.12.2018
37 / 95 [cele mai recente]
Embed:
37 / 95 [cele mai recente]
de ANA MARIA ANDREI

Ideea centrala a tinutei este data de vopsea, mai exact urmele de vopsea pe care le facem cu totii atunci cand incercam prima data culorile pe perete. Pentru ca, atunci cand ne gandim la Leroy Merlin, ne gandim la proiecte de renovare a locuintei, de “construit acasa impreuna”.
Pentru tricou si hanorac, am ales o culoare potrivita atat pentru barbati cat si pentru femei, care a mai fost folosita in comunicarea vizuala a brandului in trecut, suficient de “inchisa” cat sa reziste la multiple spalari si eventuale urme de murdarie care pot aparea pe parcursul unei zile de munca. Din acelasi motiv, pentru geaca si pantaloni, am ales sa fie negru culoarea predominanta.
Culorile urmelor de vopsea sunt de asemenea parte din comunicarea vizuala, pentru a pastra o unitate.
Urmele de vopsea ne duc cu gandul si la proiecte DIY pentru ca par (si chiar pot fi) facute de mana.
Designul general este usor minimalist, pentru a nu incarca vizual uniforma si este destul de usor de optimizat din punct de vedere al productiei si personalizarii echipamentelor, limitandu-ma la 2 culori noi folosite in comunicarea online – teal si galben si la cele consecrate deja – verde LM, negru, alb.

voturi: 117
Votul s-a incheiat. Pentru lucrarile inscrise la editia Outfit Design Competition by Leroy Merlin s-a votat in perioada 24-10-2018 -> 09-12-2018

Da LIKE si urmareste IQads pe Facebook.

Comentarii