TheCreator

Outfit Design Competition by Leroy Merlin

L.M Attire

Inscrieri
24 Oct - 02 Dec
Categoria
DESIGN
Voturi
24 Oct - 09 Dec
Anunt castigatori
11 Dec
28 / 95 [cele mai recente]
28 / 95 [cele mai recente]

Lucrare creata de Sorina Niculcea

LEROY MERLIN Attire este o uniforma gandita in spiritul tinutei formale pentru munca.
Asa cum in alte domenii uniforma impune prestanta si ofera o imagine de profesionalism si seriozitate, am considerat ca astfel trebuie sa fie si atitudinea consultantilor de vanzari Leroy Merlin.
Am ales o tinuta mai sobra care sa inspire clientilor seriozitatea si profesionalismul de care dau dovada angajatii, astfel incurajand clientii sa solicite ajutorul in orice tip de problema. Aspectul este unitar si reprezinta valorile brandului.
Tricoul are elemente grafice pe fata si pe spate, astfel angajataul este usor reconoscibil si niciodata confundat cu un alt client, indiferent ca este pozitionat cu spatele sau cu fata. Elementele grafice sunt cusute, pentru rezistenta in timp a acestora.
Badge-ul este atasat de un suport din material textil prins in capse care poate fi inlocuit in functie de preferintele utilizatorului ( verde sau alb ).
Panatalonii au buzunare tip organizer pentru cutter, ruleta, telefon mobil, etc., si protectie pentru genunchi pentru diferite tipuri de miscari, iar in spate un buzunar simplu si un buzunar cu suport textil pentru scule.
Geaca de iarna are manecile detasabile pentru a putea fi utilizata si in alte anotimpuri ca vesta. Manecile se detaseaza cu ajutorul fermoarului, acestea find acoperite de niste aripioare verzi. Pe interior au material textil cu elastic pentru a mentine caldura, iar pe exterior manseta poate fi reglata cu un sistem simplu cu arici.
La coate exista de asemenea o intaritura cu rol de protectie .
Gluga este detasabila, cu fermoar, si poate fi stransa in jurul fetei cu snururile atasate stanga - dreapta.
Talia poate fi deasemenea reglata cu snur, iar capatul de jos al gecii are material textil cu elastic la fel ca mansetele, pentru a mentine caldura in conditii de frig.
Buzunarul de sus al gecii are un compartiment transparent pentru badge, suport pentru pix si alte accesorii.
Buzunarele de jos stanga dreapta, sunt generoase si fara nici un tip de inchidere pentru a fi usor de bagat mainile atunci cand este foarte frig.


Voturi: 315