Splash - Outfit Design Competition by Leroy Merlin din: DESIGN

Inscrieri: 24.10 02.12 Voturi: 24.10 09.12 Anunt castigatori: 11.12.2018
26 / 95 [cele mai recente]
Embed:
26 / 95 [cele mai recente]
de Cristina Soare

Ce poate sa evidentieze entuziasmul si veselia mai bine decat culoarea? - O explozie de culoare.

In ceea ce priveste aspectul estetic al uniformei, am pastrat ca fundal culorile siglei Leroy Merlin, pe care le-am animat cu un splash de culori vibrante. Un mic omagiu lui Jackson Pollock care folosea pentru celebrele lui picturi din Drip period vopsele pe baza de email disponibile in magazinele DIY.

Sigla Leroy Merlin este vizibila pe piese avand un fundal alb pe care l-as face din material reflectorizant; fermoarele hanoracului si ale gecii sunt prevazute cu banda reflectorizanta. Geaca prezinta si pe spate elemente reflectorizante.

Din punct de vedere practic consider ca nu poti sa ai prea multe buzunare. Si musai sa fie macar o parte cu fermoar ca sa nu ai grija obiectelor depozitate si sa te poti misca in voie.

M-am gandit ca un outlet media la hanorac si geaca nu ar strica, mai ales cand vrei sa folosesti mobilul in timp ce il incarci la bateria portabila sau sa te poti coordona cu colegii cu ajutorul telefonului, folosind hands-free.

voturi: 192
Votul s-a incheiat. Pentru lucrarile inscrise la editia Outfit Design Competition by Leroy Merlin s-a votat in perioada 24-10-2018 -> 09-12-2018

Da LIKE si urmareste IQads pe Facebook.

Comentarii