TheCreator

HAI #VIDEOLIBERARE

#NETLIBERARE prin educare

Inscrieri
23 Aug - 15 Oct
Categoria
YOUNG FIBRA
Voturi
23 Aug - 29 Oct
Anunt castigatori
17 Nov
20 / 43 [cele mai recente]
20 / 43 [cele mai recente]

Lucrare creata de Bogdan Apetrii, Georgiana Bobu

Rationalul
Conceptul pentru campania #NetLiberare prin educare, a pornit in urma unui brainstorming ce avea scopul de a identifica ce este cu adevarat libertatea.
Concluzia: libertatea vine in momentul in care tu ai toate cunostiintele si informatiile necesare pentru a putea seta dorinte si asteptari realiste.

Ne dorim sa punctam prin aceasta campanie faptul ca Internetul nu este doar Social media, jocuri si entertainment, este noua biblioteca a lumii, conceptul de “scoala vietii” ar putea cu usurinta fi redenumit in “scoala internetului”.

Daca doresti sa devii cel mai bun beatboxer, este destul de greu sa urmezi aceasta cale mergand pe caile conventionale (ex: scoli canto), insa accesand online-ul poti interactiona cu o comunitate si de a invata alaturi de ei.

Posibilitatile materiale, scolile la care ai acces nu mai sunt scuze valabile pentru a nu obtine ceea ce vrei. Libertatea deciziei si a informatiei sta la tine. Fii liber!Ideea campanie (sintetizarea ideii propuse)
Poti fi ceea ce ti-ai dorit mereu sau ceva ce inca nici nu exista.
Libertatea inseamna mai mult decat a avea optiuni. Libertatea inseamna ca iti poti tu la randul tau crea propriile optiuni.

Deschide lumea posibilitatilor, a informatiei, a comunicarii si educatiei prin Internet. Fii liber!Detaliile de implementare
Vom incepe prin realizarea a 3 videoclipuri cu oameni care au invatat ceea ce stiu folosind internetul (Exemplu: Jack Andraka a gasit o forma mai eficienta de a depista cancerul, accesand informatii si cercatari online.)

Campania va include un call to action catre oameni sa trimita testimoniale (scrise, video, foto) despre lucrurile care le-au invatat/aflat cum sa le faca folosind internetul.

Folosind aceste clipuri tip documentar/interviu vom invita oamenii sa ne trimita la randul lor materialele pe profilele online Telekom (facebook, instagram, snapchat, youtube) si apoi reshare-uite.
Videoclipul trimis in aceasta aplicare serveste ca si trailer si include oameni si activitati care au fost invatate folosind internetul. Chiar si pentru realizarea lui am folosit internetul pentru a descoperi tutoriale de editare video.
Libertatea inseamna mai mult decat a avea optiuni. Libertatea inseamna ca iti poti tu la randul tau crea propriile optiuni.


Melodia folosita:
Mean Machine by jimmysquare is licensed under a Creative Commons License.

Voturi: 68