TheCreator

"A New Now" Street Art Challenge by George

XM-1

Sectiunea: BUCURESTI
Inscrieri
02 Oct - 23 Oct
Categoria
DESIGN
Voturi
02 Oct - 27 Oct
Anunt castigatori
28 Oct
39 / 87 [cele mai recente]
39 / 87 [cele mai recente]

Lucrare creata de ILUC

"Care sunt schimbările cele mai importante?"
Cred ca cea mai importantă schimbare pe care am făcut-o noi, oamenii, în noul prezent este felul în care ne adaptăm situației actuale, cel mai bun exemplu fiind purtarea maștii de protecție care definește o parte din prezent. Dacă ne referim strict la artă (street-art) cred ca cel mai important lucru a fost și aici adaptarea și trecerea de la pereți (calcane) la alte tipuri de suprafețe (pânze/ foi /digital).

XM1 este răspunsul meu la provocarea lansată de George ce are la bază un stil ce a prins contur în aceste 7 luni în care toată activitatea mea s-a redus la adaptarea la noul prezent prin încercarea de a îmi dezolta stilul personal, dar și de a descoperi noi tipuri de suprafețe care până în martie îmi erau total necuoscute.

În noul prezent am descoperit noi texturi ce dau o nouă viață formelor mele, este ca o amprentă lasată de noul prezent asupra stilului meu.

Totodată cromatica a fost aleasă în ideea integrării lucrării într-un mod cât mai natural în arhitectura străzii Puțul lui Zamfir și pe peretele cladirii propuse.

Voturi: 564