TheCreator

Grand Spoof 2014

Regulamentul competitiei

Inscrieri
24 Jul - 14 Aug
Categoria
VIDEO
Voturi
24 Jul - 17 Aug
Anunt castigatori
18 Aug

[Mai jos gasesti regulamentul pe scurt. Ca sa te inscrii in competitie, descarca si citeste Regulamentul complet.]

Reguli si conditii de inscriere pe scurt 

Competitia presupune realizarea unui spoof original, pe suport video, cu durata de maximum 90 de secunde si dimensiune de maximum 100 MB, care sa raspunda cerintelor din Brieful oficial de competitie. 

Conditiile tehnice pe care trebuie sa le indeplineasca toate lucrarile inscrise sunt: 
- suportul trebuie sa fie video, profesional sau semiprofesional. Se accepta si filme facute cu aparatura tip homevideo (camera video mini divicam, telefon mobil s.a.)
- formatele acceptate sunt: AVI, MPG, WMV, Quicktime, FLV
- spoofurile trebuie sa includa cartonul final obligatoriu, cu branding Grand Spoof, timp de 3 secunde, in format 1920x1080 sau 1280x720.

Etapele competiției

Inscrieri: 24 iulie - 14 august. Sunteti invitati sa creati si sa inscrieti spoofuri originale, care respecta brieful competitiei. Filmele finaliste vor fi publicate pe masura ce sunt admise in competitie.

Votarea spoofurilor: 24 iulie - 17 august. Lucrarile admise vor fi votate de publicul larg si de juriul profesionistilor.

Prezentarea publica: 21 august, in joia ADfel. Cele mai bune spoofuri inscrise in competitie vor fi prezentate in cadrul evenimentului de publicitate neconventionala ADfel.