TheCreator

AVON Movie for Life 2010

Descrierea competitiei

Inscrieri
13 Sep - 28 Oct
Categoria
VIDEO
Voturi
04 Nov - 28 Nov
Anunt castigatori
30 Nov

Poti din nou sa schimbi o viata cu 25 de cadre/secunda. Concursul AVON Movie for Life provoaca din nou realizatorii romani de film, fie ei profesionisti, studenti sau amatori, la crearea unui scurtmetraj social, cu o poveste emotionanta, care sa ilustreze cat mai bine mesajul campaniei de depistare precoce a cancerului la san: A promite inseamna a face. Promite sa mergi la control!

AVON Movie for Life este o competitie paralela in cadrul Festivalului International de Film Digital Kinofest 2010, organizata pentru al doilea an consecutiv. Convinge cu scurtmetrajul tau si poti castiga premii totale de 3.000 de euro.

Citeste sectiunile Brief si Regulament, ca sa afli toate detaliile despre inscrierea in competitie, desfasurare si votare. Bafta!

Clasamentul final: Votul s-a incheiat pe 28 noiembrie, ora 23:59, asa ca avem clasamentul final. Am centralizat voturile juriului profesionistilor si voturile juriului publicului (acordate pe 3 noiembrie), impreuna cu voturile exprimate de voi online (de pe 4 pana pe 28 noiembrie) si am calculat clasamentul final. Metoda de calcul pentru media generala a fiecarei lucrari e cea stiuta: 50% din media acordata de juriul profesionistilor + 20% din media acordata de juriul publicului Kinofest si 30% din voturile acordate de voi, online.

Top 3 general, in urma votului profesionistilor, al publicului Kinofest si al publicului larg:

Locul 1 - 2 minute, de Daniel Dobrin si Mihai Gheorghe

Locul 2 - Si daca maine..., de Bogdan Moraru si Gabi Rusu

Locul 3 - Ce nu simte Laura, de Andreea Stroea

Vezi clasamentul final

Brieful complet  |  Regulamentul complet  |  Vezi AVON Movie for Life 2010 pe Trilulilu