TheCreator

AVON Movie for Life 2010

La Multi Ani, draga noastră!

Inscrieri
13 Sep - 28 Oct
Categoria
VIDEO
Voturi
04 Nov - 28 Nov
Anunt castigatori
30 Nov
9 / 27 [cele mai recente]
9 / 27 [cele mai recente]

Lucrare creata de

Mesajul acestui spot se adresează în principal femeilor care sunt preocupate mai tot timpul de carieră, casă, familie şi astfel uită de ele, de propria lor sănătate. Să mergi la un control de rutină nu necesită mult timp! Cu un control la doctor, din timp, poţi câştiga ani minunaţi alături de familia ta!

Când crezi că totul e perfect, când simti acele momente de fericire sublimă, când cei dragi îţi sunt alături cu zâmbetele pe buze e bine să te asiguri că poţi trăi aceste momente feerice, într-un corp sănătos.


Ema este o tânără de 25 de ani, de meserie inginer peisagist, care locuieşte împreună cu iubitul ei, Florin, şi câinele lor Labrador, Dona, într-o zonă bună, din Bucureşti. Astăzi ea îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Însă din cauza lipsei timpului, nu şi-a permis să organizeze ceva somptuos, alegând, pe ultima sută de metri, să sărbătorească acest sfert de veac, acasă, alături de Florin, Dona şi alţi 3 prieteni. Cei dragi îi povestesc istorioare hazlii de la joburile lor, râd, dansează, petrec până în zori.
După petrecere, Ema este răpusă de oboseală şi lasă vasele murdare în seama lui Florin. El revine în dormitor cu două pahare de şampanie, sperând să continue petrecerea, însă e prea târziu, căci Ema doarme profund alături de Dona.
Pe fondul stresului sau a grijilor acumulate de la serviciu, de la prieteni, de acasă, de la familie, Ema are un coşmar chinuitor. Se visează mult mai îmbătrânită, palidă, abandonată într-un loc ciudat, sumbru, unde nu este nimeni care s-o ajute. Incepe să plânga, să dispere; părul îi cade, e pustiu în jurul ei… şi brusc se prăbuşeşte.
A doua zi, pe geam e o zi superbă. Ema se asigură că a fost doar un vis, îl priveşte pe Florin, care doarme adânc alături de ea… iar din bucătărie, vine năstruşnica Dona care a umblat la figider după tort… cu un post-it lipit de blană. Ema e foarte hotărâtă, acum mai mult ca niciodată, să sune la doctorul Irimescu şi să se programeze pentru o mamografie, aşa cum o rugase prietena ei, dar şi sora ei, în urmă cu 3 săptamâni.

Media: 2.0852