TheCreator

Outfit Design Competition by Leroy Merlin

Hypnotic Pattern

Inscrieri
24 Oct - 02 Dec
Categoria
DESIGN
Voturi
24 Oct - 09 Dec
Anunt castigatori
11 Dec
83 / 95 [cele mai recente]
83 / 95 [cele mai recente]

Lucrare creata de Otilia Adam

Conceptul Hypnotic Pattern se evidentiaza prin unicitate si mix intre traditionalismul romanesc si liniaturile contemporane ale tendintelor simpliste si rafinate.
Vestimentatia prezinta elemente traditonale romanesti si culorile reprezentative logo-ului Leroy Merlin. Un mix intre traditional si modern, care confera unicitate si practicabilitate tinutei vestimentare. Oferind totodata comfortul necesar pe perioada activitatilor desfasurate in cadrul magazinelor Leroy Merlin.
Fiecare element a fost creat cu scopul de a satisface nevoile angajatilor, buzunare suficiente pentru toate ustensile si protectie la nivelul mainilor (a cotului), pentru a evita accidentele si uzura materialului textil.
Mixul de culori ofera entuziasm si o nota moderna, Verdele o culoare plina de energie si albastru culoarea vietii si a echilibrului cu o nota subtila in elementele traditonale.
Aceste culori sunt puse in contrast cu non culorile care aduc un plus modern in vestimentatie prin simplitate, eleganta si o nota plina de energie.

Materialele pe care le recomand pentru tinutele vestimentare sunt:
1. Pentru tricouri recomand bumbacul, este un material care confera flexibilitate si aerisire corpului, acesta este un material 100% natural si este usor de intretinut. Prin calitatile sale materialul absoarbe si elimina natural umezeala corpului, este non alergen si rezistent la temperaturi ridicate, fara a afecta calitatea si durabilitatea sa.
2. Tercot (pantaloni si geaca) este un material rezistent la elementele chimice si nu se sifoneaza usor. Acesta este racoros si rezistent, pastrand calitatea materialului si culorile vii pentru o perioada lunga.
Tinuta se evidentiaza prin originalitatea sa si in special prin nota autohtona, care ofera angajatilor incredere si siguranta.

Voturi: 117