Sport DiY LM - Outfit Design Competition by Leroy Merlin din: DESIGN

Inscrieri: 24.10 02.12 Voturi: 24.10 09.12 Anunt castigatori: 11.12.2018
82 / 95 [cele mai recente]
Embed:
82 / 95 [cele mai recente]
de Cornel Dobrescu

Salut ,
in lucrarea prezentata de mine am avut in minte un echipament de lucru ce a fost inspirat de culorile si formele siglei Leroy Merlin. Am pornit totul de la ce mi-ar placea mie sa port atunci cand am un proiect ce necesita scule,unelte si te lovesti de diverse necestitati, de exemplu minimum de obiecte pe care ar trebui sa le avem la indemana in permanenta ar fi cutter, marker,pix,ruleta si un carnetel pe care sa iti notezi necesarul si nu numai , fara a neglija buzunarele necesare pentru alte lucruri utile gen telefon .
Culorile le-am pus astfel incat sa nu patam, murdarim o piesa vestimentara iremediabil si care sa arate bine si dupa 12 ore de munca. Totodata acestea contrasteaza puternic intre ele ,iar buzunarele aplicate la pantaloni sunt foarte accesibile datorita pozitionarii lor si fara accesorii inutile . De ce titlul Sport DiY LM ? Pentru ca angajatii de la Leroy Merlin sunt oameni activi si sunt intr-o permanenta miscare fizica si au nevoie sa imbrace o uniforma de lucru cat mai atragatoare care sa confere lejeritate atat in miscare cat si lejeritate vizuala . Va multumesc pentru sansa oferita de a participa la o competitie de acest gen . O zi frumoasa.

voturi: 121
Votul s-a incheiat. Pentru lucrarile inscrise la editia Outfit Design Competition by Leroy Merlin s-a votat in perioada 24-10-2018 -> 09-12-2018

Da LIKE si urmareste IQads pe Facebook.

Comentarii