TheCreator

Outfit Design Competition by Leroy Merlin

KISS = "KEEP IT SIMPLE by SILVIU"

Inscrieri
24 Oct - 02 Dec
Categoria
DESIGN
Voturi
24 Oct - 09 Dec
Anunt castigatori
11 Dec
54 / 95 [cele mai recente]
54 / 95 [cele mai recente]

Lucrare creata de Silviu Corneliu Ghetiu

Sper ca toate cuvintele: design, redesign, brief, creatie, imagine, brand, logo, concept, solutie, proiect, crafted, fashion, creativ, reprezentativ, adecvat, optimizat, comod, practic, comunica, entuziasm, trend, cool, fresh, inspira, satisfactie, impreuna, confort, client, uniforma, bricolaj, to-do si DIY sa se regaseasca in calitatea, personalitatea, functionalitatea si versatilitatea tinutei.
KISS & "DIY"
1) Tricou Polo - maneca scurta;
2) Hanorac - fara gluga, cu sau fara dubla fata (culori schimbate: negru cu verde si verde cu negru), vesta = maneca lunga detasabila cu fermoar si capse;
3) Geaca de iarna - impermeabila, fata dubla (culori schimbate: negru cu verde si verde cu negru), buzunar exterior transparent pentru badge, mansete elastice si talie reglabila in diametru, cu gluga detasabila cu fermoar si capse (culoare verde exterior, negru pentru interior), vesta = maneca lunga detasabila cu fermoar si capse;
4) Pantaloni - pentru 2 sezoane (matlasati si prelungiti cu bretele, pentru iarna), buzunare adaptate, in fata in spate si/sau in lateral, tip organizer, pentru cutter, ruleta, pix, carnetel, telefon mobil, etc samd;
Toate fermoarele si cusaturile vizibile pentru tinuta vor fi intarite cu vipusca ingusta (1-2 mm) si 1 sau 2 cusaturi suplimentare de tip fermoar, simetrice, de o culoare contrastanta fondului de baza.
Fermoarele, capsele si nasturii vor fi din plastic, de culoare verde logo si/sau inscriptionate cu logo-ul Leroy Merlin. Mai mult, capsele si nasturii vor putea fi produsi prin injectie, direct in cele trei culori specifice logoului.
Culorile si elementele speciale (protectiile la nivelul cotului) sunt dispuse a.i. sa nu se observe daca murdarim, patam si chiar uzam tinuta. Elementele de tip plasa am preferat sa le integrez in inscriptionarea materialului sau chiar material imitatie plasa, pentru a preveni astfel eventualele accidentele (de agatare).
Protectiile la nivelul genunchilor vor fi ascunse, evidentiate doar prin cusatura vizibila de sustinere (intarire). Daca nu vedeti gluga in designul tinutei, sa nu va speriati, ea poate fi executata si din folie plastic transparenta ;)))
Integrarea unui sistem de prindere a badge-ului este realizata printr-o gaica si un nasture din plastic (rotund sau forma triunghiulara) inscriptionat cu logo firma! "SIMPLU"
Textul logoului este brodat (pentru uniforma Leroy Merlin) cu o culoare contrastanta de cea a fundalului. Neinscriptionarea cu textul logoului, va face ca aceasta tinuta sa poata fi comercializata ca echipament de lucru!!!
SINCER, mi-ar placea sa port (si de ce nu, sa pot cumpara!!!) aceasta tinuta in proiectele mele de DIY si felicit echipa LEROY MERLIN pentru initiativa concursului.
KDIY - Keep Do It Yourself / .... & ...

Voturi: 109