FUN-ctionality - Outfit Design Competition by Leroy Merlin din: DESIGN

Inscrieri: 24.10 02.12 Voturi: 24.10 09.12 Anunt castigatori: 11.12.2018
53 / 95 [cele mai recente]
Embed:
53 / 95 [cele mai recente]
de Alexandra Cristina Dragomir

Outfit-ul intitulat „FUN-ctionality” pornește de la ideea de a-i face pe angajați mai încrezători, mai distractivi și în același timp funcționali pentru clienți prin ținutele lor.
În ceea ce privește paleta cromatică, am ales să plec de la culorile brand-ului ( verdele iarbă și nonculoarea gri închis) deoarece sunt contrastante și mă ajută în evidențierea angajaților față de clienți. Am ales să mă joc cu raportul de culoare prin contrastul închis-deschis pe obiectele vestimentare pentru a scoate ținutele din zona lor de confort și a le duce în zona de modern ajutată și de elementelor de fashion ce se regăsesc în fiecare obiect vestimentar.
Elementul distractiv și în același timp și funcțional al ținutei este logo-ul printat de pe spatele tricoului și gecii, acesta fiind evidențiat atât prin fundalul alb cât și prin elementele colorate de bricolaj alăturate acestuia care transmit cu ușurință un mesaj vizual clienților în ceea ce privește căutarea personalului pentru ajutorul lor în magazin. Buzunarele am dorit să îndeplinească pe lângă funcția lor de funcționalitate și funcția de modern, astfel am aplicat buzunarelor clape și capse pentru închidere, dar și garnituri contrastante. Alte elemente moderne sunt pattern-ul geometric de pe geacă asociat cu mânecile contrastante, dar și gulerul și manșetele în dungi ale hanoracului. În ceea ce privește logo-ul de pe fața tricoului și mâneca hanoracului, l-am gândit realizat în tehnica broderiei.

voturi: 191
Votul s-a incheiat. Pentru lucrarile inscrise la editia Outfit Design Competition by Leroy Merlin s-a votat in perioada 24-10-2018 -> 09-12-2018

Da LIKE si urmareste IQads pe Facebook.

Comentarii