TheCreator

Outfit Design Competition by Leroy Merlin

Intre Simplitate si Utilitate

Inscrieri
24 Oct - 02 Dec
Categoria
DESIGN
Voturi
24 Oct - 09 Dec
Anunt castigatori
11 Dec
33 / 95 [cele mai recente]
33 / 95 [cele mai recente]

Lucrare creata de Elena Enciu

Precum si titlul tinutei, design-ul propus este un liant intre valorile Leroy Merlin, respectiv intre simplitate si utilitate.

Am ales sa reprezint unicitatea brandului folosind culorile sale caracteristice. Astfel, este usor pentru client sa identifice persoana ce-l poate indruma. Cat pentru consultantul de vanzari, alegerea culorilor ofera durabilitate in desfasurarea activitatilor de zi cu zi.

Design-ul este unul simplu, modern, avand o nota de "craft" prin contrastul dintre culoarea materialului si cusatura.

Totodata, o trasatura substantiala este functionalitatea pieselor vestimentare. Tinuta devine un ajutor pentru cel ce o poarta fiind optimizata pentru instrumente de lucru si munca fizica. Alaturi de cele 4 elemente vestimentare am adaugat centura port unelte pe care consultantul de vanzari are libertatea de a o utiliza in functie de nevoie.

Cele 3 tinute au sistem de prindere al badge-ului astfel incat acesta sa nu interfereze cu miscarile de lucru (aplecari, ridicare produse etc.)
De asemenea, toate tinutele au buzunare adaptate, tip organizer.
Hanoracul cat si pantalonii au material dublu in zone cu deteriorare rapida (cot, genunchi).
Pantalonii au manseta reglabila reflectorizanta si un plus de elastic in talie pentru confort pe parcursul intregii zile.
Geaca de iarna este impermeabila si are cusaturi sigilate. Este dotata cu gluga detasabila, mansete si talie reglabile, buzunare interioare, precum si parti de material reflectorizant pentru o mai buna vizibilitate.

Sistemul de inchidere al tinutei se bazeaza pe fermoar si velcro.

Aici inchei descrierea in linii mari a tinutei propuse de mine. Multumesc pentru acest concurs si pentru oportunitatea de a-mi insusi rolul de creator in acest context.

Voturi: 167