TheCreator

Outfit Design Competition by Leroy Merlin

Indoor/Outdoor Magic

Inscrieri
24 Oct - 02 Dec
Categoria
DESIGN
Voturi
24 Oct - 09 Dec
Anunt castigatori
11 Dec
32 / 95 [cele mai recente]
32 / 95 [cele mai recente]

Lucrare creata de Cosmin Muresan

Propun doua seturi de tinute, unul pentru sectiunile care tin de exterior (gradinarit, decoratiuni exterioare,constructii) si unul pentru interior. Si pentru ca numele brandului grupeaza doua notiuni in jurul unui concept faimos in literatura evului mediu european, am recreat povestea brand-ului in viziune arthuriana. Astfel, leit motivul tinutelor outdoor este frunza de trifoi, folosita de Merlin in magia lui si care,prin excelenta este un simbol al naturii dar si al constructiei perfecte, prin simetrie si raportarile de dimensiune.
Pentru tinutele de interior, am transformat legenda Cavalerilor Mesei Rotunde intr-un grup de maini, simbol polivalent: identitae, singularitate, handcraft.
Imprimeul digital este completat pe alocuri de elemente pictate manual si de cusaturi ornamentale executate manual.Culorile folosite nu au fost celecurente,amamestecat verdele Leroy Merlin, cu cateva nuantari,cu navyblue si alb.Am tratat pantalonii ca pe un jeans, actualizand conceptul de uniforma. Pentru ecusoane, am adaugat un port-ecuson atasat pe maneca stanga cu cusaturi partial manuale, iar jacheta de iarna opropun din materialimpermeabil,captusit cu interior din pene de lebada.Tricourile le propun din bumbac pique pentru a adauga un plus de eleganta si fashion intregii tinute.

Voturi: 91