Merlinez - Outfit Design Competition by Leroy Merlin din: DESIGN

Inscrieri: 24.10 02.12 Voturi: 24.10 09.12 Anunt castigatori: 11.12.2018
23 / 95 [cele mai recente]
Embed:
23 / 95 [cele mai recente]
de Muresan Camelia

Conceptul designului este uniforma placută la vedere și practică utilizatorului. Compartimentele tip buzunar exterior optimizează ținuta pentru depozitarea sigură a instrumentele de lucru (pix, carnețel, ruletă, cutter, telefon etc.) Manșetele și talia sunt ajustabile printr-un sistem de prindere tip capsa. Pantalonii și haina de iarnă prezintă întărituri textile elastice la nivelul genunchilor și coatelor pentru mobilitate și utilizare excesivă . La baza acestora se întâlnește un tiv suplimentar realizat din bumbac și elastic pentru păstrarea temperaturii corpului.
Tricoul și hanoracul au la nivelul pieptului un chenar textil prevăzut cu o folie de plastic cusut de suprafață materialului cu o incizie în partea superioară pentru inserarea ecusonului.
Ținutele cu mânecă lungă și scurtă prezintă un design geometric pe suprafețele plane care poate fi pictat manual sau printat în ateliere de serigrafie. La nivelul gulerului respectiv marsupiul hanoracului formele geometrice se vor broda, picta sau printa, motivul fiind inspirat din sigla companiei.

voturi: 90
Votul s-a incheiat. Pentru lucrarile inscrise la editia Outfit Design Competition by Leroy Merlin s-a votat in perioada 24-10-2018 -> 09-12-2018

Da LIKE si urmareste IQads pe Facebook.

Comentarii