TheCreator

Outfit Design Competition by Leroy Merlin

DIY Pattern

Inscrieri
24 Oct - 02 Dec
Categoria
DESIGN
Voturi
24 Oct - 09 Dec
Anunt castigatori
11 Dec
22 / 95 [cele mai recente]
22 / 95 [cele mai recente]

Lucrare creata de Nuta Constantin Ovidiu

Am mers pe ideea unei uniforme moderne si practice in acelasi timp. Fiind obisnuiti ca angajatii din acest domeniu sa poarte uniforme anoste am vrut sa schimb putin aceasta viziune mergand pe o idee de urban/casual.
Printul sculelor se va regasi pe majoritatea pieselor din uniforma. Consider ca un tricou polo este mult mai practic decat o camasa dar in acelasi timp poate pastra o nota de seriozitate a angajatilor in fata clientilor. Pantalonii au buzunare aplicate cu fermoar si sunt dintr-un material elastic (asemenea echipamentelor montane) dar care asigura respirabilitatea si confortul in activitatea din magazine.
Pentru ideea de hanorac m-am folosit de modelul jachetelor bomber pentru a intari ideea de casual/urban pe care vreau sa o aduc uniformei. Jacheta, din material impermeabil, cu captuseala detasabila, poate fi folosita indiferent
de conditiile meteo. Buzunare frontale mari pentru a putea fi folosite in functie de nevoi, gluga detasabila si mansete reglabile cu banda velcro. In fata, pe piept, jacheta are un compartiment transparent si impermeabil unde se introduce ecusonul.
Pentru hanorac si tricou ecusonul se prinde cu clema de buzunarul frontal de pe piept.

Voturi: 154