The butterfly effect - Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza! Subcategoria 1. Pentru cresterea participarii efective la VOT din: DESIGN

Inscrieri: 21.02 31.03 Voturi: 21.02 07.04 Anunt castigatori: 08.04.2019
122 / 128 [cele mai recente]

Mulți tineri deja și-au pierdut speranța și consideră că votul lor chiar nu mai are ce poate schimba. Că sunt prea mici în comparație cu sistemul.

Amintește-ți zilele de vară când vrei să dormi și auzi bâzâitul unui țânțar. Sau cum te simți când vine să se hrănească. El e mic. Singur. Și tot îți dă bătăi de cap.

Dar cum țânțarii nu sunt foarte appealing, am apelat la the best next thing - un fluture. De ce? Teoria haosului. Dacă bătăile unui fluture pot să creeze un uragan, de ce n-ar schimba votul tău ceva?

Poate schimbarea nu se va întâmpla azi. Sau nu se va întâmpla așa cum îți dorești. Dar schimbarea se va produce. Dacă votezi, poți să îi împingi și pe alții să voteze. Și respectivii îi vor împinge și pe alții să voteze. Și așa mai departe.

Dacă aripile unui fluture pot să afecteze lumea, atunci și votul tău poate să facă același lucru. Tot ce trebuie să faci este să îți exerciți acest drept.

Embed:
122 / 128 [cele mai recente]
de Tudor-Constantin Neagu
voturi: 27
Votul s-a incheiat. Pentru lucrarile inscrise la editia Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza! s-a votat in perioada 21-02-2019 -> 07-04-2019

Da LIKE si urmareste IQads pe Facebook.

Comentarii