TheCreator

Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza!

Ai libertatea de a-ți împlini visul, libertatea de a alege

Inscrieri
21 Feb - 31 Mar
Categoria
DESIGN
Voturi
21 Feb - 07 Apr
Anunt castigatori
08 Apr
105 / 128 [cele mai recente]

Concepte cheie: vis, libertate, vot.

Insight: Cu toții avem măcar un vis. Nimic nu ne oprește să ni-l împlinim, dacă luptăm pentru el. Cel mai important lucru îl avem cu toții deja pentru a reuși: LIBERTATEA.

Descriere: Millennials sunt preocupați să obțină rezultate cât mai rapid și totodată, sunt comozi. Visează și au toate șansele să-și împlinească visul, asta pentru că au LIBERTATE. Pot ALEGE. Cine să fie, ce să facă, cu cine să facă, cu cine să voteze.
Libertatea este conceptul care îi definește cel mai bine pe Millennials. Deși este un concept cu puternică rezonanță pentru această generație, a fost câștigat de generația X și Baby Boomers. Astfel, putem spune că pentru Millennials, libertatea este la discreție, un drept gata-primit și nevalorificat la adevăratul potențial.

Milenialii nu sunt interesați de răfuielile politice, dar m-am gândit că pentru a mobiliza tinerii la vot, acțiunea propriu-zisă trebuie legată de visul fiecăruia în parte - acela de a deveni cine vrem să fim și de a performa aici, în România.
În acest sens, implicarea civică este imperativă. Dacă în ’89, oamenii au ieșit în stradă, și-au riscat viețile, au pierdut persoane apropiate, au suferit condiții mizerabile, acum, Millennialii, născuți cu “luxul” procesului democratic, își pot împlini visul fără a fi constrânși de factori externi, iar un prim pas îl reprezintă mersul la vot.

105 / 128 [cele mai recente]

Lucrare creata de Andi Miron

Voturi: 32